torstai 2. heinäkuuta 2015

Luonnolliset tuliaiset

Kuten aavistelinkin, reissusta kotiutui yhtä jos toista luonnonmateriaalia josta niin kovasti tykkään!  Osalle oli jo valmiiksi paikka katsottuna ja osa vielä odottelee lopullista sijaintiaan.


Ihastuin täysin tähän koralli-simpukkamurskeeseen jota oli useammalla rannalla. Tätä voisi tutkia tuntikausia kun siinä on niin kaikenlaista ihanaa, pienen pieniä simpukoita ja kimaltelevia kivenpalasia jne.  Laitoin sitä Jyskistä ostettuun ale-lyhtyyn, jossa oli valmiiksi jo nuo päällimmäiset isommat simpukat.
 Terassille laitoin isoon vatiin murskaa, simpukoita ja kiviä.


Kiviä oli taas niin monenlaisia että valinnanvaikeus iski..
Ja kynttilävatiin kans..

Kotiin lähti myös puoli ämpäriä valkoista hienoa hiekkaa ja iso kasa on vielä noita simpukoita ja kiviä odottamassa.. joku vähän taas innostu.. 


Sulat on taulumateriaalia kunhan saan inspiksen.. Kameran kanssa kyttäilin että näkisin taas kotkan niin kuin viime reissulla. Olisi ollut aika hienoa saada linssin toiseen päähän ihka elävänä.. Mutta ei nähty! Pöllö, lampaita, turska, hirvi (tien laidassa seisoskeli!) ja poroja näkyi. Ja paljon lokkeja! Nämäkin varmaan sellaisen sulkia..


Ihanaa hellepäivää! Vihdoinkin se oikea kesä on täällä :)

2 kommenttia:

  1. Ihan parhaita tuliaisia, kauniita :)

    VastaaPoista
  2. Mä olen kantanut jos jonkinmoisia simpukoita ja hiekkaa ym. ihan Marokosta asti. Pitäähän niitä saada kotiin mukaan muistuttamaan kivasta reissusta.
    Tuo korallimurska on kyllä kaunista, vaikka mitä muotoja sieltä löytyy.
    Ihanan aurinkoista loppuviikkoa.

    VastaaPoista