lauantai 4. heinäkuuta 2015

Pinkki makuuhuone

No nythän se pinkki on levinnyt meillä yhtä liukkaasti kuin rikkaruohot mun kukkapenkissä! Myös aikuisten makuuhuone on saanut pinkin päivityksen. Romanttiset pitsiverhot sen tieten sai aikaan.. Ruusuja on tyynyssäkin. voi voi..


Mitäs muuta? Eilinen rantakeikka ei oikein ollut kiva, koska eihän siellä tarennut olla! Omalla pihalla oli paljon lämpimämpää..  Tälle päivälle ei ole mitään sen kummempaa suunnitelmaa, odottelen vähän jo sadepäivää että saisi siivota nuo kaapit ;). Kirpparille pitäisi saada tavaraa. Kauhulla vähän odotan sitä sessiota, koska esim. lasten vaatekaapit on niin loputon urakka.. pieniä vaatteita on varmaan taas vaikka kuinka.. Mulla ei onnistu koskaan se vinkki mitä monesti kuulee, et siivoa yks huone kerrallaan.. Mun siivous/raivaustyyli on sellanen, et alotetaan yhdestä paikasta ja alle tunnissa on joka huoneessa käyty penkomassa siihen malliin et on sit pakko vaan jatkaa ja jatkaa..

Pitäis varmaan opetella tuo meidän tytön asenne tähän siivoukseen.. huone on taas kuin pommin jäljiltä ja keskellä huonetta on vielä teltta, jossa on nukkunut jo kolme yötä.. Yritin taas aamulla saada siivousintoa heräämään ja sanoin et eihän täällä mahdu edes kulkemaan.. Tyttö totesi vaan et on itse niin pieni vielä et hyvin mahtuu..


2 kommenttia:

  1. Voi mainio mikä postaus! :D
    Loppu oli paras! ♥

    Mukavaa siivouspäivää!

    VastaaPoista
  2. Ihana väripiristys tuo pinkki! Ja sopii tosiaan verhojen kanssa samaan tunnelmaan :)

    VastaaPoista