sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Vanha matkalaukku

Melkein unohdin mun kesätehtävän; eli löytää vähintään kolme vanhaa matkalaukkua! Ne on jo itsessään ihania sisustuselementtejä ja myös  käteviä, koska niihin voi säilöä yhtä sun toista.

Tämä ensimmäinen löytyi pari viikkoa sitten. En ollut pitkään aikaan käynyt kirppareilla ja sitäkin reissua mietin tovin, menenkö.. no onneks menin, koska siellä tuli vastaan tämä! Hinta ei ollut paha, neljä euroa! Kunto on ehkä liiankin priimaa ja mietinkin jos yrittäisin sitä vähän kuluttaa jotenkin et sais sitä ajan patinaa..

Kunhan löydän näitä lisää kohtuuhinnalla, niin näkee miten tämä sopii joukkoon.Mitäs sinä tälle tekisit?

Eilen oli ihana markkinapäivä! Alpakoita ja laamakin oli siellä ja niitä piti joka välissä käydä puhuttelemassa, varmaan se viimeinen rapsutuskeikka kesti liki tunnin, kun neitiä ei saanut lähtemään kotiin millään.. No mikäs siellä oli ollessa, tuttuja oli liikkeellä paljon ja ilmakin taas kohdillaan!

Tänään vuorossa luovaa laiskottelua ja viikonlopun kirppissaaliin kuvaamista! Aika hienoja juttuja löysin :)

3 kommenttia:

 1. Toi on vissiin isompi kun lentolaukkukoko? Mulla on noita isompia jokunen. Pari semmosta "vääränväristä" vintissä tavaroitten säilömisessä (joskus pojalla oli jtn leluja huoneessaan toisessa) ja keväällä löysin mustan ison, niin se on tällä hetkellä tytön huoneessa kaapin alla säilömässä kirjoja. Niin ja ohan mulla tulostimella oma matkalaukku tossa kirjotuslipaston alla :D. Sitä lentolaukkukokoo (jossa on vielä se finnairin metallilaatta päällä) on enemmän täällä päin liikkeellä ja niitä oon mustana löytäny mukavasti. Tällä hetkellä taitaa yhdessä olla lego friendsejä ja toisessa mun lankoja ja virkkuuvehkeitä...joo ja yhessä on kellarinrapussa crockseja (se töröttää vaan auki siellä että kaikki mahtuu).
  Samaa hintaluokkaa useemmiten täälläkin ja melkein aina tosi hyväkuntosia ja puhtaita.
  Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 2. Mä pitäisin tuon tuollaisena ja ostaisin sille muutaman kaverin. Mahtava ja edullinen löytö.

  VastaaPoista
 3. Juu, on tämä vähän isompi koko.
  Hyviä vinkkejä sulla Sanna-Mari, mitä kaikkee voi säilöä!:). Mulla varmaan täyttyy käsityötarvikkeista tämä laukku.. Koiran petinäkin menisi, mut luulen ettei koiruus huoli..

  Lisää vaan pitää näitä saada!

  VastaaPoista