torstai 9. heinäkuuta 2015

Kukkamaljakoita

Nyt on joku maljakkokausi mulla menossa.. Jyskistä tarttui mukaan tämä ihana maljakkokollaasi, jonka heti näin mielessäni meidän keittiön ikkunalaudalla auringonpaisteessa.  Tyttö haki siihen heti kukkasetkin. Aika hauskan näköinen! Sopisi varmaan tosi hyvin myös niin, että kaikissa olisi sama kukka.
Toinen kukkajuttu on nämä juhannusruusut, jotka on nyt komeassa kukassa. Sisälle tuotuna kestävyys oli meillä vaan joitakin tunteja.. tosi äkkiä menivät ruskeiksi! Ihaillaan siis vaan pensaassa näitä!
Kuvat otettu muutama päivä sitten, täällä ei todellakaan paista nyt aurinko! Vettä tulee ihan kaatamalla.. Sopiva päivä mennä taas kutomaan mattoa, jonka toivottavasti saan myös tänään valmiiksi. Eilen pidin siivouspäivän ja sainkin saaliiksi komean kirppiskuorman :). Kaappien siivous on kyllä jotenkin niin terapeuttista! Vaikka nyt ei hirveesti tavaraa lähtiskään kiertoon, niin jo se järjestäminen on kivaa :). olenkohan mä vähän outo?

Eilispäivän ilmaiset:

- kaappien järjestely
- ilon tunne mikä tuli uudesta onnistuneesta reseptikokeilusta
- koiran kans lenkkeily
- värittäminen (no ihan ilmaista tämä ei kyllä ole! Piti  tilata pari kirjaa lisää, kun oon niin koukussa tähän ja tytön kanssa aina taistellaan samasta kuvasta/kirjasta..)
- siivouksen lomassa löytyi vaatekaapista "uusia" vaatteita ;)
- leikkasin matonkudetta vanhasta t-paidasta ja lakanasta

Kivaa päivää! Onneks ei tarvi tehdä lumitöitä :) :)5 kommenttia:

 1. Tosi kaunis kukkamaljakkoasetelma!!!!

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä nätiltä nuo maljakot kukkasineen ♡

  VastaaPoista
 3. Kauniita kukkasia ja maljakoita, miten paljon iloa kukat tuovatkaan :)

  VastaaPoista
 4. Täällä päin on muuten isompien kauppojen lehtihyllyt väärällään niitä aikuisten värityskirjoja :)

  VastaaPoista
 5. Kukat on kyllä nättejä ja ihana kun niitä voi poimia ihan omalta pihalta :).

  Värityskirjoja olen nähnyt täällä kaupassa vaan pari ja nekin oli aika surkeita.. onneks netistä löytyy ja valikoimaa riittää! Pitää vaan malttaa odottaa muutama päivä, että tulevat ;)

  VastaaPoista