lauantai 12. elokuuta 2017

Inspiroiva työhuone

No nyt on mun ikioma työhuone valmis. Tuli kyllä ihana! Täällä on hyvä tunnelma, kivat värit ja kaikki tarvittava lähellä. Onhan tila aika pieni, mutta tällä hetkellä ainakin ihan riittävä.

Täällä teen käsitöitä ja mahdollisesti myös koulujuttuja. Tein tilaan myös pienen rentoutumispisteen tuohon viidakon kylkeen :)


Munhan ei pitänyt tehdä mitään remppaa vähään aikaan ja tämä projekti käynnistyikin vähän puolivahingossa kun aloin rapsuttelemaan seiniä ja siirtelemään ylimääräisiä tavaroita pois. Seinissä ollut maali ei ollut oikein laadukasta, koska se suorastaan kuoriutui pois seinästä pienesti avustaen, joten kohta huomasin että mulla oli edessä paljaat oranssit seinät täynnä naulan reikiä..

Suunnittelin tilan aika tarkasti paperille koska toimintoja oli useampia. Ajatuksena oli etenkin tapetin suhteen se, että tänne nyt jotain sellaista mitä ei muualle uskalla laittaa!

Säilytystilaa tarvitsen kankaille ja muille käsityötarvikkeille. Sitä on nyt koko seinän korkuisesti  Expedit-hyllyillä laatikoiden suojassa. Nimesin laatikot Dymo-tarroilla, jotta etsimä juttu löytyy helposti.


Huilipaikassa on terassilta tuotu säilytysarkku ja sen päällä pehmikettä. Tapetin uskalsin sitten kuitenkin kaverin rohkaisemana asentaa itse. Vielä se on seinässä pysynyt. Jotain opin siis tästäkin taas! :). Tapettia löytyy nimellä Am-walls BA2002 Botanical mm. Ylivieskan Kärkkäiseltä, josta oman rullani ostin. Muissa seinissä on valkoinen Remontti-Ässä seinämaali.


Tapetin vieressä on "sälähyllyt". Minimalistin painajainen, mutta minä niin tykkään, kun kaikki on siinä esillä. Langat ja lukuisat taulut, joita haluaisin laittaa ympäriinsä, mutta mihinkään ei oikein sovi. Täällä ne odottaa vuoroaan.


Kasvejakin tilassa on muutamia. Yksi kokeilu oli laittaa pajukori kukkatelineeksi ja kivaltahan se näyttää! 


Kaivoin kaapista vanhan unelmakartan ja huomasin että siitähän on suurin osa jo saavutettu! 
Pieniä, suuria asioita. 
Nyt aloin sitten kokoamaan uutta!


Näkymä ovelta kertoo ehkä eniten miten pieni tila on kyseessä. Seinän pituus on 3,5 metriä ja leveys on 1,7 metriä. Tähän tilaan ihastuin kun tätä taloa käytiin katsomassa ja ihan ensimmäisinä vuosina tila olikin varsinaisessa käyttötarkoituksessa, eli vaatehuoneena. Sen jälkeen olen hyödyntänyt tätä loistavaa tilaa milloin mihinkin tarkoitukseen. Täällä on avattava ikkuna ja sähköpistoke, joten sopii hyvin myös tällaiseksi pikkukamariksi.


Niiin tykkkääään!! :)

8 kommenttia: