torstai 23. heinäkuuta 2015

Räsymatot

Tämän kesän räsymatotkin ovat valmistuneet! Uusia mattoja tälle kesälle tein kaksi, molemmat aika pieniä, joten hommaan ei montaa päivää mennyt. Vessaan tuli toinen ja toista ajattelin makkariin, mutta laitoin sen nyt ekaks kodarin lattialle.


Nämä räsymatot ovat aika "lentäviä" näin koira- ja lapsiperheessä.. Tuntuu et liukuestematonkin kanssa on aina oikomista.. Siispä en näitä nyt enempää tarvi vaikka kotoisia ovatkin.

Räsymateriaalia olis kyllä vaikka kuinka.. kaappeja siivotessa tuli taas läjä tekstiilejä, joita vois leikata tähän tarkoitukseen. Korejakin on tullut tehtyä jo niin monta että pitäis keksiä matonkuteelle nyt muita vaihtoehtoja..  mitä muuta niistä vois tehdä?

Tänään vähän tytön kanssa sisustettiin hänen huonettaan, nukketalo sai lähteä pois ja sen myötä tuli vähän tilaa lisää. Nyt illalla vielä tyttö tokaisi, että aamulla haluaa vielä vähän sisustaa :).. Otti kolme tyhjää paperia mukaan ja sanoi että jos menee pilalle niin siksi pitää ottaa varaksi muutama... aikoo siis oikein paperille piirtää suunnitelmat :). Aika suloista! Saapa nähdä minkälaisia luomuksia sieltä syntyy.. äidin tyttö :))

1 kommentti:

  1. Laitahan sitten tytön uudesta sisustuksesta kuvia tännekin.
    Suloiset nuo räsymatlt ♡

    VastaaPoista