tiistai 21. heinäkuuta 2015

Puinen helmitaulu

Voi iiks minkä ihanan jutun löysin sillä pikareissulla, josta puhuin. Pika pikaa kävin sitä yhtä laukkua katsomassa ja tämä siellä odotti! Hintaa oli 15 €,  mikä pikkusen tuntui kovalta, mut nyt kun oon sitä pari päivää täällä ihaillut, se tuntuu aika edulliselta??  En tiedä, kuten viimeks kirjoitinkin siitä hinnoittelusta, niin halutusta tavarasta saa jo maksaa kirpullakin..

Ja tästähän mä olen haaveillut jo vuosia!
Tämä päivä meni Seinäjoella. Duudsoni-parkki on nyt nähty ja ihan kiva paikkahan se oli, lapset viihtyi kovasti. Itsellä oli vähän vaikeuksia, kun ei nyt kehdannut aivan siellä riehaantua..

Käytiin sit miehen kans vuorotellen Biltemassa, joka oli siinä vieressä. Sieltä kotiin lähti mm. raudoitusverkkoa ja pinkkiä suhumaalia! :) Niistä syntyy joskus muistitaulu tai koruteline, kunhan saan niitä vähän pienenettyä.

Illalla oli virtaa sen verran että lähdin kokeilemaan viikon tauon jälkeen juoksua. Reisivamma on vähän omituinen, koska juosta ja kävellä kärsii, mutta ihon pinta on aivan kosketusarka ja paikoin punottaa.. (??).  Menihän se tauosta huolimatta ihan ok, melkein koko matkan jaksoin! Puolivälissä meinasin hyytyä, mutta edessä oli sit koiranlenkittäjiä, niin en kehdannut niiden taakse jäädä huohottaan.. piti sit kovalla sisulla ja mahdottomalla päänsisäisellä tsemppauksella painella melkein kotiin asti ;). Edessä juoksi myös joku nuori tyttönen niin keveällä askeleella, että oikein pahaa teki oma tyyli ja vauhti.. Odotan edelleen sitä hyvää oloa, joka juoksun aikana tulee.. Koutsin mukaan se tulee jossain vaiheessa..

Sitä odotellessa..
5 kommenttia:

 1. Hauska löytö, tuollaista ei ole kirppareilla vastaantullutkaan vaikka nyt kuvan nähdessä oon jossain joskus nähnyt. Eikä ollenkaan pahan hintainen!

  VastaaPoista
 2. Kiva löytö. Oman helmitauluni ostin mustanmäen torilta virosta markka aikaan, maksoi 10mk :)
  Kaikki nämä vuodet se on koristanut meidän kotia.

  VastaaPoista
 3. Ihana helmitaulu! En minäkään nyt tiedä, tuleeko juoksun aikana varsinaisesti hyvä olo, mut jälkeen kyllä :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava! Mulla on tullu kanssa vastaan viime aikoina useemman kerran ja aika kohtuuhintasiakin...en oo kuitenkaan ostanu :-O....ei oo ollu kirkkaana mielessä, mihin laittasin (ihan kun muka yleensäkkään olis)...oon tullu vanhaks ja harkitsevaiseks ;D ;D

  VastaaPoista
 5. Hih, mulla tässä tapauksessa oli kirkkaana mielessä tälle paikka, mut ei se siihen päätynyt ;). Pitäis kyllä alkaa vähän harkitseen näitä ostoksia, löytyy muutamia kirppishutejakin, mut onneks ne voi laittaa uudelleen kiertoon. Kirppiskamoja on tuolla kaapisssa nytkin odottamassa aika läjä, kun ei siellä konttikirppiksellä kaikki (??) mennytkään kaupaksi..

  VastaaPoista