sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Janojuomaa

Pitipä tätä metsästää ennen kuin sopiva löytyi! Tämän kesän "hitti", lasinen juoma-automaatti on nyt minullakin! Ylivieskan Kärkkäiseltä löytyi mieluinen versio. Tämä on kyllä kiva kapistus, vaikka onkin aika isokokoinen.. Tulee kyllä hörpittyä vettä nyt useammin ja tämä on kätevä nostaa terassin päydälle niin lapset saa itse siitä käydä ottamassa janojuomaa.

Teknisiä ongelmia mulla oli alkuun, kun tahtoi vuotaa tuolta hanan juuresta (tekee sitä vieläkin jos ei muista täyttövaiheeessa kiristää venttiiliä) ja vettä tuli tosi huonosti hanasta. Sitten jostain instakuvasta bongasin keskustelun samaisesta ongelmasta ja ratkaisu oli, että pitää kantta auki, niin vesi tulee normaalisti. Kummallista! Kiitos sosiaalisen median olen taas yhtä asiaa viisaampi ja tämä pääsi kovaan käyttöön. Joku teline tälle pitää vielä keksiä (tyylikäs mielellään..), jotta saa mukin alle.. Ehkä tälle onkin joku oma teline jo olemassa??


Nyt vois muutama hellepäivä tälle kesälle vielä tulla! :)

Ei ehkä tänään, koska mulla on illalla vuorossa Cooperin testi.. Nakitin miehen pitämään mulle tehokkaan treenin kerran viikossa! Sellanen orjapiiskurimenenytvähänlujempaasessio.. saa nähdä mitä sieltä tulee.. tänään alotetaan siis testaamalla kuinka huonossa kunnossa sitä on.. Tästä on suunta vaan ylöspäin ja vaakalukema toivottavasti alaspäin!

Ihanaa sunnuntaita!

3 kommenttia:

 1. Tsempit kuupperiin!
  Juoma-automaatti on kaunis.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo juoma-automaatti. Meillä myös sitruunavettä kannuissa jääkaapissa, jostain syystä täällä ei saa kunnolla kylmää vettä hanasta.
  Tsemppiä Cooperin testiin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos!

  Coopperi on nyt jolkotettu ja tulokset tulee seuraavassa blogitekstissä :)

  VastaaPoista