tiistai 1. marraskuuta 2016

Tähti pilleistä

Hetken piti tuumata, viitsinkö ollenkaan esitellä tätä askartelua teille, sen verran vastusti koko homma.. Mutta ihan siitä ilosta tässäpä tulee! :)

Ihan alkuun haluan avautua asiasta, joka vaivaa mua. MISTÄÄN ei saa ohuita (2-3mm) mustia tarpeeksi pitkiä (20cm) mehupillejä järkevään hintaan. Ei huvita tilata jostain ravintolatukusta sadalla eurolla mehupillejä.. Jos joku tietää jonkun paikan josta kaikki kriteerit täyttyviä pillejä saa, niin äkkiä vinkkiä mulle!

Tarvikkeiden puutteellisuus osaltaan vaikeutti hommaa, koska mulla oli vaan 12,5 cm pituisia pillejä. Piti siis tehdä jatkoksia ja sehän se vasta nätiltä näyttikin. Toinen probleema oli ohjeen kanssa jota en tajunnut hyvän alun jälkeen sitten millään.. Ohje täältä.

Vika nyt ei varmaan ole ohjeessa, vaan mun lukutaidossa, mutta ei vaan auennut mulle.. Jotenkin sain kuvien perusteella siitä kuitenkin tehtyä melkein samannäköisen kun kaukaa katsoo. Lähempää tarkastelua tähti ei kestä, siksi ripustinkin sen kattoon. Tytär sanoi sen muistuttavan meritähteä kun sakarat on niin pulleat.. Sakaroissa on rautalankaa sisällä (käytin langan sijaan jotta tulisi tukevampi) ja siltikään en saanut sitä aseteltua nätisti. Aikaa meni ihan liikaa ja hermot siinä sivussa, mutta siinä se nyt on! :)
Mukavaa viikkoa! Tänä aamuna vihdoinkin myös meillä näyttää ulkona vähän valoisammalta. Lunta on odotettu kuin kuuta nousevaa, mutta tiukassa on. Varmaan parissa tunnissa sulaa tuokin yritys.. Tämä loppusyksy on niin masentava! Mielelläni vaihtaisin maisemaa loka-marraskuuksi.. Onneksi joulu kolkuttelee nurkan takana, niin tämän ankeuden jotenkin kestää :). Seuraavassa postauksessa onkin jo varsin jouluinen tunnelma ;)

13 kommenttia:

 1. Hyvältähän tuo näyttää <3
  Ihanaa marraskuun ensimmäistä päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaukaa katsottuna ei niin paha.. Kivaa päivää!

   Poista
 2. Tulipa kiva tähti! Mukavaa päivää 😘

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Ohjeen tähti oli kyllä kaunis, itse ei niin onnistunut, mutta kun kaukaa katsoo niin ihan ok..

   Poista
 4. Hieno tähti, eikä jatkoksia kyllä huomaa. Oulussa on Puuilossa 3mm paksuja ja 21cm pitkiä pillejä myynnissä. Verkkokaupastakin löytynee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! En olisi kyllä itse hoksannut että Puuilossa on askartelujuttuja. Mutta siellähän niitä ja vielä edulliseen hintaan! Piti heti tilata useampi paketti että pääsee väkertämään urakalla :)

   Poista
 5. Hei, tosi kiva!!!
  Olen kuullut muidenkin valittelevan ihan samaa pilliprobleemaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ehkä vielä harjoitella toisen kerran. Kohta mulla on pillejäkin, kun sain vinkin että Puuilosta löytyy :)

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista