perjantai 31. heinäkuuta 2015

Uudet lakkakorut

Huh, olipas eilen kova päivä! Yhtä juoksua koko ajan ja hermoja kiristeli.. Nyt jo parempi hyvin nukutun yön jälkeen :). Päätin heti aamusta olla reipas ja tehdä jotain järkevää! Eli kirjoitella teille :)

Ihan alkuun haluan kiittää kaikkia kommentoijia, ne niin piristää päivää! Tulossa on kiitokseksi lukijoille pientä arvontaa pika puoliin. Palkintona on tällainen pöllökoru, kunhan saan ne kaikki ihan valmiiksi. Kuvassa osa ei ole liimattu ja liimausvauhe aina jännittää, kun eka satsi meni kokonaan pilalle siinä vaiheessa..

Lomalla siis näitä värkkäsin ja nyt kuvasin. Tosi vaikeita kuvattavia! Ei oikein täysin sitä saa kuvaan taltioitua mitä ne on.


Pöllöistä tulee laukkukoruja, yhdessä jo lukko valmiina


Tein myös pari korusettiä. Korun mallin saa itse valita; pyöreä tai neliö :). Neliökoru tuli settinä; kapussi ja pohja, mutta silti ne ei oikein sovi yhteen.. iso rako jää reunaan. Toivottavasti liima pitää paikoillaan.. (Pahoittelen todella surkeaa kuvaa..)Onneksi on perjantai! Tuntuu viikonloput taas kivoilta, kun on arkena töitä. Tänään pitää siivota, ehkä vaihtuu myös järjestys jossain.. pyykätä, käydä lenkillä, tehdä jotain hyvää ruokaa ja lämmittää sauna. Siitäpä se hyvä fiilis tulee! Ja onhan meillä karkkipäiväkin!

Mitäs te teette? Mitkä on ne viikonlopun tunnelman nostattajat?


6 kommenttia:

 1. näitä on nii mukava lukia.piristää päivää.

  VastaaPoista
 2. Nyt on kyllä niin hienoja että!!!! :)
  Se liimamäärä joka riittää on kyllä tosi pienen tuntunen mutta kun sen sillä tikulla jokapaikkaan levittelee, niin se pitää kyllä kunhan on kunnolla turistanu kiinni ja antaa kuivua tarpeeks kauan.

  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Pöllökorut on aivan ihania.
  Tänä viikonloppuna olen vain perheeni kanssa ja nautin. Maanantaina alkaa taas työt.

  VastaaPoista
 4. Taiteilija sinä olet�� Suloisen ihania pöllöjä!!!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos!

  Viimeksi laitoin kyllä niin vähän liimaa, etten oikein uskonut että pitää, mutta on nuo kiinni pysyneet ja kuviot myös, eli oli varmaan sopiva määrä :)

  VastaaPoista