keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Korikassi

Tämä kassi ostettiin muistaakseni Rodokselta 26 vuotta sitten.. ja TAAS se on ajan hengen mukainen :). Ei pidä mitään heittää pois! Mä olisin tämän varmaan heittänyt, jos olisi mun kodeissa majaillut. Äitini on tätä onneksi säästellyt ja nyt tämä pääsi muuttamaan meille.

Kivasti tuo lämmintä fiilistä! Näyttää myös ihan lupaavilta nuo kelit, kun on jo kolmena peräkkäisenä päivänä paistanut aurinko ja on tarjennut olla t-paita päällä ulkona.. Jospa sitä rannalle vielä tämän kassin kanssa pääsisi..
Eilen oli MLL.n perhekisat ja lastenkonsertti siihen päälle. Kivaa puuhaa koko perheelle! Vanhemmatkin "sai" osallistua ja senhän tietää miten siinä käy.. Hyvin alkaneet juoksutreenit sai nyt vähän takapakkia venähtäneen reisilihaksen muodossa.. Just kun piti hehkuttaa, kuinka lenkit alkaa tuntumaan jo ihan siedettäviltä ja yhtämittasta juoksuakin on jo toista kilometriä.. 

Oltiin kisoissa tytön kanssa kahdestaan kun miehet ei päässeet mukaan. Tyttö hyppäsi pituutta mutta yli 8-vuotiaille oli korkeushyppyä! Voi mikä nolous.. ihan minimikorkeuden ylitin ja sit päätin juoksussa vähän pistää paremmaksi, onhan sitä treenattu :). Ilman sen kummempaa lämmittelyä täysiä juokseminen (en muistanutkaan miten nopeaa se tyttö pinkoo..) ei ole hyvä juttu, pitäishän se nyt tietää.. No, nyt parannellaan pari päivää ja jatketaan harjoituksia loppuviikosta!

Tänään menen kokeilemaan sitä kauppaonnea sinne peräkonttikirppikselle. Onneksi sinne on tulossa myymään myös pari tuttua, ettei tarvi yksinään siellä seisoa :).

Kaikki Alavieskalaiset ja lähistöllä muuten olevat siis torille tänään klo 17-20!   Saa tulla kauempaakin :))

Semmoset 5 kassillista tavaraa mulla tulossa myyntiin;  sisustusjuttuja, kodin tekstiilejä, vaatteita, lastenkirjoja, lasten leffoja, leluja yms.

Nähdään siellä!

1 kommentti:

  1. Ihana korikassi! Tuollaisesta olen haaveillut tänä kesänä, mutta jotenkin se on jäänyt/unohtunut ostaa. Laukuthan ovat ikuisia ja miksi laittaa pois noin hyvää kassia :)

    VastaaPoista