sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

DIY- koruteline/muistitaulu

No nyt on tilaa neidin koruille! Duudsoniparkissa käydessä poikkesin siis Biltemassa, josta lähti tämä verkko ja suhumaali matkaan. Maali on aivan ihanan sävyistä ja nyt mua harmittaa kun en ostanut sitä enempää! Tähän meni jo puoli purkkia vaikka en maalannut toiselta puolelta ollenkaan. Tuota maalia en täällä meilläpäin ole missään nähnyt. Metallin hohtoinen pinkki!

Toinen verkko on vielä vaiheessa, kun oli tarkoitus tehdä siitä kaks pienempää taulua. Meidän 3,50 euron rautasaha ei jostain syystä oikein pelittänyt siinä katkaisussa (ompa kumma..),  niin se odottelee nyt järeämpiä työkaluja (mitä meillä ei tietenkään ole..).

Itsellekin kelpais tällanen pinkki versio :)
Tähän voi kiinnitellä myös kortteja ja muita kivoja kuvia

Laitoin ensin noita klemmareita, mutta sitten muistin nuo ikean koukut. Vähän on väärän sävyisiä, mut ei kuulemma neitiä haittaa, äitiä enemmänkin..

Huoneessahan tehtiin myös vähän muutoksia. Neiti piirsi oikein paperille suunnitelmat:


Pidempi hylly käännettiin toisin päin lappeelleen, sen päällä oleva pienempi lokerikko meni sille seinälle josta lähti nukkekoti kokonaan pois. Pieniä, suuria muutoksia :). Niin innostunut tyttö oli uudistuneesta huoneesta, että asetteli tyynytkin näin hienosti!


Mitäs tänään? No siivousta ja henkistä valmistautumista arkeen.. ehkä pitää välillä hakea mielenrauhaa värittämällä :)

4 kommenttia:

 1. Ihana!! Väri on todellakin kaunis! Kivaa sunnuntaipäivää <3

  VastaaPoista
 2. Ihana teline siitä tulikin ja tosi kiva kun siihen voi ripustaa noita piirustuksia tai kortteja yms. myös.

  VastaaPoista
 3. Kätsä! Ja pirtsakan värinen! Ollapa seinätilaa mihin laittais samanmoisen :D :D
  Mukavaa arjen alkua! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, isohan tämä tosiaan on, eikä muualla tilaa tän kokoselle olekaan, kuin tytön huoneessa. Jos saisin joskus tuon toisen verkon pienemmäksi niin kiva olisi..

  VastaaPoista