lauantai 18. heinäkuuta 2015

Tytön huoneen uusi verho

Tässä tytön huoneessa on ollut verho-ongelmaa jo aika pitkään. Mikään ei oikein tunnu sopivan. Ne pitsiverhot oli ihan ok, mut mä halusin ne meidän huoneeseen eikä sitten tullut toisia ostettua. Kokeilin sitten mummolasta tuotuja pitsiverhoja, mut ei ne sopinut yhtään. Sieltä löytyi myös muutama metri tätä kangasta joka oli mieluinen sekä tytölle että mulle. Siispä ompelemaan!

Ihan peruskappa tästä tuli, sivuverhot ois ollut ehkä liikaa kun tuo kuvio on kuitenkin aika levoton. Sopii mielestäni taulun ja maton kanssa hyvin, vaikka nyt ei aivan samaa sävyä olekaan.Pöllöpeitto on niin mieluinen, että se piti saada takaisin sängynpeitoksi. Oikeestaan ihan sama mikä peitto siellä on, kun siivousintoa ei ole tällä hetkellä neidillä yhtään, niin sänkykin on aina petaamatta.. Pitää kyllä ryhdistäytyä viimeistään sitten kun alkaa taas työt. Pakko pitää silloin paikat siistinä..


Tytön motivaation saa nostettua kyllä lahjuksilla.. tätä linnaa varten tienattiin 50 rastia.. Olisi kuitenkin kiva että jotain vihtittäisiin tehdä ilman palkkaakin. Onnistuuko teidän lapsilla? Miten saatte sen onnistumaan??..


Eilen mulla oli aivan mahdottoman kiire päivä! Kiva mutta kiireinen! Aamulla ysiltä lähdin kotoa ja illalla seiskan aikaan tulin vieraat vanavedessä kotiin :). Kävin mm. kylässä n. 20 vuoden takaisen kaverin luona ja ihmettelin takasin tullessa miten en ollut aiemmin käynyt, niin mukava juttutuokio meillä oli :). Ja miten aika voi mennä niin nopeaa?? Vastahan me lukiossa oltiin.. Muutenkin tuntuu niin ikävältä, kun koko ajan on muka niin kiire ettei missään ehdi käymään.. Aika monella tuntuu olevan  samaa ongelmaa..

Eilen kävin myös äidin kanssa kirpparilla. Eka oli surkea. toinen ihan ok ja kolmannesta tein ihania löytöjä, joista kerron myöhemmin!

Tänään vuorossa vielä yks kirppari ja markkinat. Sellaista kivaa kesäpuuhaa :)

Mukavaa viikonloppua!


4 kommenttia: