maanantai 13. heinäkuuta 2015

Lintuhäkki

Törmäsin ihanaan koristehäkkiin Rustassa käydessä ja pakkohan se oli mukaan ottaa! Samasta kaupasta löytyi valkoinen ikikrysanteemi ja siitähän mun viherpeukalo tykkää!

Ne sopi niin hyvin yhteen, että mun kukkaistutus oli saman tien valmis!
Jahas, se ois maanantai. Tämä viikko onkin hoppuviikko! Meillä on täällä kotiseutuviikko ja joka päivälle on jotain ohjelmaa. Tänään menen circuit-jumppaan, huomenna on MLL perheurheilukisat, keskiviikkona säntään torille peräkonttikirppistelemään, torstaina käydään kirjastossa kurkkaamassa lukuponia :) jne. Lauantaina on sitten markkinat. Mukavaa että pikkukylälläkin tapahtuu :)

Eilen laitoin facebookiin kyselyä, tuleeko kirpparile porukkaa. Vähän oli nihkeitä vastauksia, ei kuulemma kannata, kukaan ei tule jne. Olen pari kertaa ollut mukana aiemmin ja väkeä on ollut vaihtelevasti, enemmänkin toki voisi olla. Mutta kuitenkin haluan osallistua kun tosiaan jotain järjestetään. Sittenhän sen näkee :). Miten muilla paikkakunnilla, innostaako tällaiset kirppistapahtumat ihmisiä liikkeelle?

Aurinkoista viikkoa!

7 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun on tapahtumia omalla paikkakunnalla! Meillä MLL:n kirppareilla on valtavasti myyjiä ja hyvää tavaraa, mutta vaikka ostajiakin tulee, niin ei niin paljoa, että pöydät tyhjenisi. Mukava kuitenkin, että noita kirppareita on ja kyllä niiltä monesti tekee hyviä löytöjä! Kaunis lintuhäkki! Minullakin on pari kappaletta erilaisia häkkejä kotona :)

  VastaaPoista
 2. Huh, siellä touhun viikko :)

  Juu, saapas on kertakäyttönen muotti, täytyy aina leikata irti. Muista öljytä saapas ennen betonin kaatamista, hyviä valuja! :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä ainakin täällä Espoossa ihmiset osallistuu ja lähtevät mielellään mukaan tällaisiin kirppistapahtumiin. Ainoa asia mikä verottaa osallistujia on kurja sää.

  VastaaPoista
 4. Ihana lintuhäkki! Tuo kukka tulee voimaan hyvin häkissä ;) Itsekin olen ostanut kesän aikana pari lintuhäkkiä, mutta pienempää vain :) On ne sitten kivoja! Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 5. Tänäänhän se nähdään miten kauppa kirpparilla käy :). Toivottavasti ei tartte kaikkia kamoja tuoda takasin..

  VastaaPoista
 6. Lintuhäkit on ihania! Täällä yks niihin hullaantunut. Samoin Kirppistelyyn. Kiva blogi sulla,paljon mielenkiintoisia juttuja joihin täytyy perehtyä :)

  VastaaPoista
 7. Kiva Päivi että löysit blogiini! Tervetuloa lukijaksi :)

  VastaaPoista