maanantai 20. heinäkuuta 2015

Kirppislöydöt

Viime viikonloppuna kävin ahkerasti kirpparilla ja teinkin kivoja löytöjä! Eka kirppis oli vähän huono, sieltä en löytänyt kuin pari pientä ostosta. Systeemi siellä oli sellainen, että sinne sai tuoda tavarat normaalisti pöytiin myyntiin, mutta kirppis itse hinnoitteli tuotteet. Aika kallista sitten oli vähänkin parempi juttu, mitä niitäkin oli valitettavan vähän..

Toisella kirpparilla oli hyvää se, että siellä oli kaikki tavarat ja vaatteet omissa ryhmissään, tieten saatu lahjoituksena. Siistiä oli ja helposti löytyi kun oli niin kivasti laitettu esille. Tekstiilit omassa ryhmässä, vaatteet koon ja sukupuolen mukaan, kirjat, sisustusjutut erikseen jne. Ja hinnat oli tosi edulliset!

Kolmannella kirpparilla kävin tosi pikaisesti, tarkoitus oli vaan käydä katsomassa yhtä laukkua, mikä viimeksi jäi mieleen.. Sitä laukkua en sieltä sitten ostanut, mutta laukkukokoelma kuitenkin karttui yhdellä pienemmällä löydöllä. Saaliiksi sain myös jotain muutakin josta juttua myöhemmin..Lasipulloja alkaa olemaan jo kiitettävästi, uupuu enää se vintin ikkuna mihin näitä vois viritellä..


Ihanan pirteät keltaiset kukka tyynynpäälliset oli vaan 0,50 €/kpl, violetit euron.. kohtuullista! :)


Tämä oli verhokappa ja näitä ostin kaksi kun olivat nämäkin vaan euron kappale.. Ajattelin tehdä näistä tyynynpäälliset ja tytölle (ja ehkä myös itselle) kesäkassit!


Tytölle löytyi myös ihanat kengät. Pikkusen isot, mutta ihan kohta sopivat. Kaksi euroa tämän kuntoisista desinfioiduista kengistä on kyllä naurettavan halpa hinta! Pelkään vähän ostaa kenkiä kirppareilta, kun eihän niistä koskaan tiedä, missä ovat olleet..


Tämä oli vähän mysteeri, kun hintalapussa luki että kasvutuki kukalle.. Näin itse tässä kyllä korupuun :). Joku jalka tähän niin onhan koruille sitten paikka!


Tässä nyt se laukkukaveri jo olemassaolevalle.. Muistelin että olisivat olleet lähemmäs samaa väriä, mutta eihän ne ole alkuunkaan.. Tykkään enemmän tuosta pienemmästä, väri on tosi kiva! Samaa tyyliä onneksi olivat kun on nuo remmit  molemmissa. Nyt tähän pitäisi saada vielä ehkäpä musta?


Tätä olen monta kertaa kaupassa miettinyt ja sitten taas laittanut takas hyllyyn.. Kun tämän näin, niin ajattelin et se haittaa mua lopun ikää, jos nyt en sitä ota.. En oikein tiedä mikä tässä viehättää..
Kyllä kirppistely on kivaa! Olen kuitenkin huomannut sen, että nykyään osataan hinnoitella tavarat aika hyvin, jopa liiankin hyvin! Monta mielenkiintoista juttua on jäänyt ostamatta, koska hinta on ollut niin kova! Toki voihan sitä aina yrittää myydä kalliilla, mutta saattaa jäädä sitten omiin nurkkiin kuitenkin lojumaan, jos rikastua meinaa..  Varsinkin kaikki sisustustavara on kallistunut. Tuolla ekalla kirpparilla ois ollut ihana oikein iso lasipullo korissa hintaan 50e.. jäi sitten sinne..

Aina kirpparilla käydessä törmää myös johonkin ihan hulluun. Joko hinta on totaalisen pielessä, tavara rikki tai muuten sen paikka ois jossain muualla kuin myyntipöydässä.. Seuraan satunnaisesti "Paskat kirppislöydöt" -blogia ja siellä on kans niitä päivän piristäjiä aika lailla..

Yksi ostos jäi siis vielä esittelemättä, koska se oli niin ihana juttu että ansaitsee oman postauksensa. Siitä kuulette kohta ;)

Ihanaa viikonalkua! 

3 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä olet tehnyt. Kengät näyttävät ihan uuden veroisilta. Sulla alkaa tosiaan olemaan jo hieno lasipullo kokoelma.
  Kirppisten hintoja olen minäkin päivitellyt. Nyt täällä Espoossa olen löytänyt kolme kirpparia, joissa tavarat on hinnoiteltu reilusti. Hurjimmat hinnat täällä on Fida-kirppareilla, joihin tavarat usein jäävät kun ovat kalliimpia kuin uudet kaupasta ostetut ja huvittavaa tuossakin on se, että tavarat on saatu lahjoituksina, eli ilmaiseksi sinne myyntiin.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hianot löydöt!
  Mää taidan useimmiten melkein tehdä ostokset itsepalvelukirppisten -50% pöydistä. Niissä on yleensä ne hinnat kohdillaan :)

  VastaaPoista
 3. Juu näinhän se on. Joskus onnistaa hintojen suhteen ja joskus ei. Pääsääntösesti onneksi kuitenkin suurin osa on edullista. Harmi vaan että etenkin vaatteet on aika huonokuntosia..

  VastaaPoista