perjantai 3. heinäkuuta 2015

Pitsiverhot

Toinen Ikeasta ostettu verho-ostos oli pitsiverhot. Suunnittelin näitä tytön huoneeseen, mutta paremmin nämä sopivatkin meidän makkariin, joten siirsin sinne. Tytölle löytyi parempi vihtoehto kunhan äiti jaksaa ommella..

Kyllä nyt on romanttista ja kesäistä!


Tälle päivää luvattiin hellettä.. hmm. vakavassa harkinnassa on rantapäivä Kalajoella. Meiltähän ei sinne hiekkaparatiisiin ole kuin vajaa 30 km, mut enpä muista milloin olisin siellä viimeks käynyt niinkuin ihan uimassa.. varmaan ennen lapsia eli yli kymmenen vuotta sitten! En ole oikein rantaihimisiä, mut lapset tuolla reissussa niin tykkäs niistä hiekkarannoista, niin ajateltiin piipahtaa. Ja ehkä myös syödään kesän ekat pehmikset! :)

Lämpimiä hetkiä myös sinulle!

4 kommenttia:

 1. Ihanat! Katson, että onkohan nuo samanlaiset mitä meilläkin on.
  Minä en ole koskaan käynyt siellä hiekkarannalla, vaikka täältä moni käy ihan päivänreissuja. ( Aukko sivistyksessä)...
  En ole kyllä auringonpalvojakaan ja pari päivää sitten pyöräilyreissu ja ulkona istuminen aiheuttivat käsivarsiin ja kaulaan sellaisen rajat, että huh huh... meinaa vieläkin olla nukkuminen vähän tuskaista.. ja minullahan ei tietenkään ollut aurinkovoidetta...

  Mutta, mukavan aurinkoista päivää sinne! Ja voi että mää tykkään niin tuosta teidän makkarista, kun se on niin iso. :)

  VastaaPoista
 2. Noi on just ne verhot mitä meillä on monet :)

  Täällä näyttää mittari 27 mutta ulkona tuulee niin että ruukut ja kannut lentää ja tukka lähtee päästä :P

  VastaaPoista
 3. Olihan se biitsireissu! muistin taas miks me ei siellä juuri käydä.. Lähtiessä oli hyvä ilma, mut rannalle päästyämme aurinko meni pilveen ja oli ihan tolkuttoman kylmä! Pyyhe ympärillä yritettiin siellä hetken hytistä ja sit lähettiin! Heti rannalta pois tultaessa ilma oli selkeesti lämpimämpää muualla, joten ihmettelen kovin miten siellä joku viihtii olla. En saanut talviturkkiaikaan vielä pois.. Paljon lämpimämpää oli sit kotipihalla :).

  Sähän voit Anne tulla alivuokralaiseksi tuonne meidän makkariin ;). Voin vuokrata vaikka sen vaatehuoneen sopuhintaan :D

  Ikean verhot on kyllä kivat, just sopivan keveät kesäksi!

  VastaaPoista
 4. Ihanat on ja sopii tuonne makkariin mainiosti! <3 Itsekin olen moneen otteeseen noita harkinnut, mutta vielä on jäänyt ostamatta. Olisi kivat terassillakin :)

  VastaaPoista