sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Keltainen puutuoli

Äidilläni oli vanha puutuoli, jota oli jo roskiin heittämässä. Onneksi ehdin pelastamaan sen, koska aika hauska ilmestys siitä tuli näin ehostettuna.

Edellisestä tuolin hionnasta viisastuneena en edes yrittänyt hioa muuta kuin vähän pinnasta. Tällä kertaa maalina oli Maston Zero spraymaali ja en kyllä tykännyt yhtään! Tuo zero on sellaista vesiohenteista ja se ei haise ollenkaan. Voisi siis sisälläkin maalailla. Itse maalasin ulkona ja sekin tietysti saattoi olla syynä että maalia ei oikein kunnolla suuttimesta tullut, suutin tukkeutui vähän väliä ja muutenkin homma takkusi koko ajan. Ensi kerralla valitsen toisen maalin.

No, en mitään priimaa lähtenyt edes hakemaan. Maalia suihkin kaksi kerrosta ja tällainen siitä tuli! Kokeilin tuolia mustalle seinälle, mutta oli mun makuun liian räikeä kontrasti!


 Lopullinen paikka löytyi sohvan vierestä.


Tässä tuoli ennen maalausta:


Värikästä päivää!

8 kommenttia:

 1. Tulipas siitä ihana! Tosi pirteä ja kaunis :) Mukavaa sunnuntaita Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä pirteä. Tykkään kovasti! Mukavaa päivää!

   Poista
 2. Tosi kivan mallinen tuoli ja kivan pirtsakka siitä tuli keltaisena.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on kyllä hieno. Ja tarpeeksi yksinkertainen. Sopii hyvin tuo keltainen vaikka maalaus ei mennyt Strömsöön tapaan..

   Poista
 3. Wau mikä pirteys! ♥ Minäkin olen harrastanut joskus spraymaalausta ja nimenomaan ulkona... nooh... joskus on onnistunut, mutta aina on tullut jotain kivaa aikaiseksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spraymaalaus on kyllä kunnon maalilla ihanan helppoa. Juuri tuollaiset koukeroiset kohdat mielelläni vedän spraymaalilla. Tämän ei onneksi tarvi ollakaan niin priimaa ja epätasaisuus ikään kuin kuuluu tuohon!

   Poista