torstai 26. lokakuuta 2017

Heijastin kauluri

Jatketaan vielä heijastusteemalla.
Minusta heijastinliivit pitäisi olla tyylikkäämpiä.. Pidän kyllä liiviä lenkillä, mutta tuntuu vähän epämukavalta pukea se päälle esim. mennessä illalla johonkin tapahtumaan ja sieltä pois..

Tähän hain ratkaisua ja päätin minäkin tehdä jotain heijastavasta langasta. Heijastinkoruhan mulla jo on, mutta yksistäänhän se ei oikein riitä. Aloin tekemään rannekkeita, mutta niistä tuli niin rumat ja paksut, että purkuun meni. Kaulahuiviin lanka (yksi kerä) ei riittänyt ja lisää en halunnut ostaa, joten tällainen kompromissikauluri siitä sitten tuli! Ehkä tämä on jopa minusta hienompi kuin perinteinen kaulahuivi. Ja kehtaa laittaa ilta-/yöjuoksullekin kaulaan!

Tulipas sumea kuva tästä toisesta, mutta loistaahan se!

Täällä jatketaan vielä lomaa ja odotetaan sitä lunta saapuvaksi! Talven ensimmäinen lumisade on aina niin taianomainen hetki! Flunssakin on helpottanut ja jaksaa taas touhuta yhtä sun toista :)

Mukavaa päivää!

6 kommenttia:

 1. Tosi kivalta näyttää, ihana väri ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Värivaihtoehtoja oli yllättävän vähän ja lanka älyttömän paksua. Ainakin tällä merkillä. Toisaalta työ valmistui nopsaan ja tuollainen fuksia on aina hyvä väri!

   Poista
 2. Ihana kauluri <3 Hei, osallistuit blogini arvontaan ja onnetar suosi! Laitatko minulle osoitetietosi <3

  VastaaPoista
 3. Juuri jotain tuollaista itsekin kaipaisin. Kiva kauluri ja talven pimeillä niin tarpeellinen!

  VastaaPoista