sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Valotaulu

Ai hitsi kun on kivan näköisiä valotauluja some pullollaan.. Minäkin niin halusin ja totesin vaan että mistäs minä nyt sellaisen talokankaan keksin tähän hätään.. Kun heti tietenkin pitäisi taas kaikki saada..

Mutta sitten keksinkin jotain muuta.

Olohuoneessa oli järjestys vaihtunut jokin aika sitten ja musta mandalakangas oli saanut lähtöpassit. Kokeilin sen tilalle yhtä sun toista, mutta ei vaan natsannut mikään. Sitten muistin että olen kerran virkannut paperinarusta vanhaan taulunkehykseen "kankaan". Kaivoin sen esille ja laitoin valot taakse. Tiesin että väri on väärä, mutta kokeilin silti miltä se näyttää. No ei näyttänyt hyvältä, joten naruteos joutui spraypurkin käsittelyyn.

Valkoisella suhumaalilla teos muuttui siedettävämmäksi ja katselinkin taulua hetken niin. Sitten some aiheutti kriisin toinen toistaan upeammilla talokangastauluillaan ja innoissani aloin penkomaan kaappeja. Eikö tosiaankaan ole mitään, mistä voisi sellaisen taulun tehdä? Taloja ei näkynyt, mutta vastaan tuli vanha oksakangas ja kun se vielä oli juuri sopivan kokoinenkin ja lamput valmiiksi melkein oikeilla kohdilla, kehräsi Vinttikissa taas tyytyväisenä! ..

Kankaan alla on siis se virkattu verkkoteos lamppuineen. Oksakangas on vain muutamalla neulalla kiinni. En minä mitään talotaulua enää halua, tämä on paljon kivempi!
Tällainen valoteos oli ennen muutoksia:

Valoteos ennen maalausta
Maalauksen jälkeen
Virkattu paperinarupintaOletko sinä hurahtanut valotauluihin?

2 kommenttia:

  1. Ompa kivannäköisiä ja ihana idea! Olen myös kiinnittänyt huomiota paljon valotauluihin, tosin somea enemmän tienvieressä ja kaupungeissa lähinnä näkyviin led-valotauluihin. Nämä ovat yleistyneet huomattavasti mainostamisessa. Kiitos sinulle näistä tauluvinkeistä, pitää kyllä ehdottomasti kokeilla itsekin. Mukavaa piristystä sisustukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei muuta kuin kokeilemaan! Nämä ovat kivoja varsinkin syksyn pimeinä iltoina!

      Poista