lauantai 18. huhtikuuta 2020

Uusi keittiö

Heipä hei!

Vimeinkin saan esitellä teille meidän uuden keittiön! Urakkaa oli paljon ja se vei voimia aika tehokkaasti. Kahden viikon loma ei riittänyt, vaan homma jatkui vielä töiden ohessakin. Vanha talo toi haasteita enemmän kuin osattiin odottaa ja meidän taidot eivät oikein riittäneet joka kohdassa. Paljon on kyllä nyt opittu tämän projektin myötä..

Nyt alkaa olemaan valmista ja pystyy jo istahtamaan sohvalle hyvällä omalla tunnolla ilman työlistan paineita! Ja ihastella samalla uutta ihanaa ilmettä ja hämmästellä mitä kaikkea tällä työtasolla teen ;). Ennen tasoa oli vaan pieni pätkä ja nyt melkein triplamäärä! Mahdutaan miehen kanssa nyt molemmat yhtä aikaa keittiöön!

Tällainen siitä nyt tuli:


Tykkään!!!


5 kommenttia:

 1. No niin tykkään minäkin ja aivan ihana tuo tiiliseinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiliseinä oli kyllä kiva idea, olisi pitänyt vaan jättää sitä esille enemmän. Ei laitettukaan yläkaappien sivuun täytepaloja, niin tiiltä olisi voinut olla laajemmastikin. Ehkä rapsuttelen sitä esiin tässä joskus vielä..

   Poista
 2. Oi oi kyllä tuli upea keittiö. Siellä kelpaa kokkailla ja istua tuolilla ja hörppäillä kahvia ja katsella rauhassa ympärilleen,
  kaunista !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ollaan kyllä tosi tyytyväisiä uuteen keittöön. Etenkin siihen, että nyt oikeasti siellä mahtuu tekemään yhdessäkin ruokaa ja leipomaan kunnolla, kun on tasoa reilusti lisää.

   Poista
  2. Ihanan näköinen keittiö, todella kodikas. Me aikoinaan rakensimme todella pelkistetyn keittiön. Nyt onkin keittiöremontti haaveena. Olisi mukavaa saada hieman eloa sinne, sekä juurikin kodikkuutta. Itse tahtoisin lisätä värejä. https://www.laatta-asennus.fi/palvelut/remontit

   Poista