perjantai 20. huhtikuuta 2018

Upea uusi tuttavuus; Venka&vinka

Jokin aika sitten meillä oli mahdollisuus osallistua Taito Shop Maakarin uudistuneen myymälän avajaisiin Oulussa. Paikalla oli myös paikallinen yrittäjä Katri Luttinen, jonka käsissä syntyy upeat ja egologiset Venka&Vinka -tuotteet. Tykästyin koruihin välittömästi. Olihan niissä mun ihannoimaa kierrätyshenkeä ja sen lisäksi tuotteet ovat hauskoja!

Sillä reissulla mukaani lähtivät pyörän sisäkumista valmistetut korvakorut ja kaulakoru. Kokoelma on karttunut meikkipussilla, joka on valmistettu mainosbanderolleista.


Tykkään tuotteista kovasti. Korut ovat samaan aikaan sekä modernit että rennot. Sopivat monenlaiseen tilaisuuteen. Meikkipussi on hyvän kokoinen, mukavasti mahtuu sisälle tarpeelliset tavarat. Tasku pussin ulkopuolella on kätevä, sinne saa tärkeimmät jutut heti käden ulottuville.  


Venka&Vinka on perustettu vuonna 2013 ja se siis valmistaa ekologisia design-koruja, asusteita ja sisustustuotteita kierrätysmateriaaleista. Materiaaleina ovat mm. pyörän sisäkumit, tölkkiklipsut, vanhat rahat, mainoskankaat, festaripassit, mainosbanderollit, kahvipussit yms. Laaja kirjo materiaaleja jotka saatetaan mieltää jopa roskaksi. Minua niin ilahduttaa tämä tekeminen, koska itsekin tykkään tehdä vanhasta uutta ja monessa kohtaa toisen roska on mulle todellinen aarre!

Ilokseni sain tehdä Katrin kanssa yhteistyötä ja nyt mulla on teillekin jotain! Sain arvottavaksi nämä upeat Tulliband- sarjan Tullikamarikorut. Setissä on kaulakoru ja korvakorut. Koruosat ovat nikkelittömiä ja korut on tehty Tullikamarilla järjestettävien tapahtumien mainosbanderolleista.


Osallistumaan pääset kommentoimalla tätä postausta. Anonyymit voivat jättää jonkin nimimerkin tai sähköpostiosoitteen, niin saan yhteyden jos onni suosii. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 26.4 klo 23

Onnea arvontaan!

Venka&Vinka Facebook-sivut pääset kurkkaamaan tästä 
Instagram:  @venkavinka*Postaus toteutettu yhteistyössä Venka&Vinkan kanssa

14 kommenttia:

 1. mukana arvonnassa :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukana :) Hyvää viikonloppua!
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa. On kivat korut ja aina handmade on arvonsa ansainnut.

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti mukana. Miten upeaa kierrätystä.
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa. Hienosti käytetty kierrätysmateriaalia.

  VastaaPoista
 6. Mukana :)
  Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 7. mukana :)
  mariaheinonen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Upeita :-) mukana
  sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kaikki kierrätyskäsityöt kiinnostaa minua ja näissä on mukavaa särmää:)
  amto(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania kierrätyskoruja! Ilolla näitä käyttäisin :)

  VastaaPoista
 11. Aika hauskoja ideoita ja vielä todella hyvää kierrätystä. Itsekin yritän ostaa mahdollisimman paljon kierrätettyä tavaraa ja tuotteita, käytännössä aina jos on mahdollisuus. Tuo on todella hieno tuo banderollista tehty meikkipussi. Tarvitisisinkin juuri uuden meikkipussin!

  VastaaPoista