keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Heijastinkoru

Nyt on kyllä ulkona niin pimeää että toivottavasti kaikki muistaa käyttää heijastinta! Itseltäkin se joskus unohtuu ja nyt teinkin takkiini tuollaisen heijastavan rintakorun, joka nyt hieman auttaa jos heijastinliivi on jäänyt kotiin.

Laatikossa lojui valmiina heijastinnauhaa ja siitä olikin sitten helppo tehdä yksinkertainen kukkakoru suikaleita yhteen ompelemalla. Koristeeksi vielä sydännappi niin kelpaa tyttärellekin! :)



Hyvin loistaa!


Ja jos ulkoilu pimeässä ei innosta, voi näin syksyllä hyvällä omalla tunnolla jäädä myös sisälle köllimään :)..


Mukavaa päivää!

8 kommenttia:

  1. Kivoja heijastinkoruja. Oon ny monta päivää luvannu, et aktivoidun ettimää heijastimia, mut miks mie en oo tehny sitä vieläkään... Taidankin samantien sulkea koneen ja hoitaa homman.
    Mukavaa uutta viikkoa. Jäänkin seurailemaan puuhailujasi :) Karvakorvalle rapsutuksia, söpö nappisilimä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan matkaan! Heijastimet kannattaa kyllä kaivaa esiin pikimmiten! Nelli ottaa rapsutukset ilolla vastaan! Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Nyt jos joskus pitäisi pitää heijastinta, on aika pimeetä.

    VastaaPoista
  3. Tulipa kivan näköinen heijastinkukka. Viime vuonna tehtailin oikein urakalla perhosheijastimia ja niitä roikkuu vielä takeissa valmiina. Tuollaisen kukkaheijastimen voisi hyvin antaa vaikka lahjaksikin.
    Mukavaa iltaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tämä oli mulle eka kerta kun teen heijastimia. Mielessä on pyörinyt se sudenkorentoheijastin, mutta tykkään tällaisesta heilumattomasta mallista enemmän :)

      Poista
  4. Voi miten tulikin hienoja heijastinkoruja♥ Hyvä on että näillä syyspimeillä näkyy! Ihana on alimmassa kuvassa köllöttelijä:) Mukavaa syysviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei voi kyllä liikaa korostaa näkyvyyttä näillä keleillä!

      Poista