perjantai 17. huhtikuuta 2015

Remppa-krapula..

Niinpä niin.. mahottoman vetämätön fiilis.. ollaan oltu vähän sairaana ja muutenkin olo on ollut vähän outo. Mulla oli pari päivää sellasta epämäärästä huimaustakin ja soitin jo paniikissa lääkärille.. Siinä aikaa odotellessa mies hieroi mun hartiat et pystyn jotenkin olemaan ja niinhän mun olo koheni sen verran et peruin koko ajan! Vähänkö taas hävetti! Ei ollut eka kerta kun suutarin lapsilla ei oo kenkiä!! Kun mun mies siis on hieroja..

Ilmassa on myös sellaista rempan jälkeistä masennusta.. Mun sisustuspuuhat on rajoittuneet taulujen ja tavaroiden siirtelyyn paikasta toiseen. Tällaista kevyttä puuhaa. Karsin To do-listaakin aika lailla, kun meinasi jo iskeä stressi tekemättömien töiden suhteen. Ei sitä kaikkea tarvi saada kuntoon, pitää jäädä jotain kesällekin :)

Käytävän seinään sain vihdoin laitettua tilaamani lintutarran. Se on kauan etsinyt omaa paikkaansa ja tuohon se sitten sijoittui!
Mun miehellähän oli se hetkittäinen mielenhäiriö et muka oli innostunut rempasta. Se on nyt taakse jäänyttä elämää, mutta hän tykkää kyllä ajoittain "sisustaa" . Olen huomaavinani kettuilun makua tässä installaatiossa mikä mua tänä aamuna olkkarissa odotti..


Näihin kuviin ja tunnelmiin,

Hyvää viikonloppua!

3 kommenttia: