lauantai 25. huhtikuuta 2015

Keltaisia ruusuja.. meille?

Ihmettelen vieläkin tätä ostosta.. En ole oikein koskaan pitänyt keltaisista ruusuista.. ja nyt ne on tuolla meidän makkarissa sulassa sovussa muiden tyynyjen kanssa.. Tyynyt maksoivat vaan kolme euroa,  joten päätin niitä kokeilla, koska mulle tuli heti ihanan pirteä ja kesäinen fiilis!  Mulla oli jo entuudestaan keltaiset satiinityynynpäälliset ja keltainen torkkupeitto, joten stailaus oli helppo toteuttaa.
No onhan se pirteä ja kesäinen!


Ikeasta ostin tuon valkoisen päiväpeiton. Se on ihanan kevyt ja ohut, mutta pysyy kuitenkin ihan siististi paikallaan. Kuvaa ottaessa mun assistentilla oli vaan päivätorkut menossa, niin kovin nätisti en tätä nyt saanut..


Huh, kun mulla on ollut tänään touhun päivä!
Sattuuko teille joskus niin, että kun odotat ja odotat sitä inspistä ja sitä ei tule ei sitten millään?  Ja sitten kun yks päivä alat tehdä jotain pikkuhommaa, juttu riistäytyy täysin käsistä?
Mulle kävi tänään niin..

Oli tosi laiska aamu, join kahvia ja päivittelin sotkua.. sit aloin pikkuhiljaa käymään kämppää läpi keräten pyykkejä ja tiskejä. Tytön huoneessa sängyn petaaminen johti siihen, että koko huoneessa vaihtu taas järjestys! Oon tosi tyytyväinen lopputulokseen! Siitä kuvaa kunhan toivun..

Seuraavaksi menin sit ulos tarkotuksena viedä pari juttua varastoon. No, samallahan sitä siivoo koko varaston joka oli talven jäljiltä sellasessa kunnossa että ovelta sai nakata kamaa sisään, kun muuten ei mahtunut! Leikkimökki siistiytyi myös ja terassi tietty piti laittaa kuntoon samalla vireellä! :)

Olin jo aika puhki, mut silti piti vielä leikkoa vadelmat ja viinimarjapensaat, jotta saa risut samaan kuormaan mikä huomenna hakee terijoensalavan rippeet.

Oi ja voi! Todellakin tuntuu jo jäsenissä! Nyt mulla on ihana jauheliha-feta-ananas-paprikapiirakka uunissa ja pari kylmää siideriä jääkaapissa :) Jos vaikka sohvalle köllöttämään ja katsomaan jotain hyvää ohjelmaa.

Leppoisaa lauantaita myös sinulle!

3 kommenttia:

 1. No kyllä olet todellakin lepoa ja siiderit ansainnut. Hyvä sinä!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Saisiko tuosta ihanasta sängyn päällä olevasta assistentista lisää kuvia nähtäväksi? :)

  VastaaPoista
 3. Täytyypä kuvata assistenttia toistekin ;) Mikäli assistentti on kuvaustuulella..

  VastaaPoista