perjantai 10. huhtikuuta 2015

Dc -fixausta

Nyt pääsin minäkin kokeilemaan monen niin kehumaa dc-fixiä! Kokeilun jälkeen en ollut kovin vakuuttunut tuotteesta.. Keittiön tasoja tai kaapin ovia en lähtisi kyllä tällä päällystämään, mutta pienempiin askarteluihin voi kokeilla. Toki näissä voi olla laatueroja, mutta nämä Ylivieskan Kärkkäiseltä ostamani rullat sopii mielestäni lähinnä lasten juttuihin..

No, tulipahan kokeiltua. Ihan jees tuossa kaapin ovessa viirinauhana ja tulihan noista hyllyistäkin ihan pirtsakat :). En raaskinut päällystää koko hyllyä ympäriinsä, vaan käänsin vaan pienen kaistaleen muovia hyllyn alapuolelle. Sieltähän se sitten repsottaa mukavasti kun ei pysy kunnolla kiinni...

Näissä täytyy kyllä olla laatueroja! Monet ovat onnistuneet nimittäin fiksaamaan ihan hyvännäköistä pintaa näillä. Nämä mun pilkulliset oli aika ohuita ja siksi varmaan pysyvyyskin huonompaa. Pohjana oli kuitenkin käsittelemätön vaneri, et luulis sellaseen tarttuvan hyvin..Tytön huoneesta siis lähti isot komerot pois ja tilalle tuli tämä olohuoneessa ollut kaappi. Samalla pystyi taas vaihtaan vähän järjestystä! :)). Siellä on nyt jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain ihan muuta taas!

1 kommentti:

  1. Viirinauha ainakin näyttää tosi kivalta. Rakastan palloja ♡
    Oikein hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista