tiistai 7. huhtikuuta 2015

Kurjat kemut

Nyt piti tulla tänne vähän avautumaan! Mulla oli eilen syntymäpäivä ja ehkä huonoimmat bileet ikinä! Remppa menee totaalisesti pieleen ja oma into on miinuksen puolella!

Alunperin oli tarkoitus ettei itse edes yritetä seinän tasoitusta, koska ei sitä osata tehdä. Ketään muuta ei kuitenkaan onnistuttu siihen saamaan, joten pakkohan se oli yrittää.. Mies teki heti selväks että hän ei ainakaan sitä tee, joten arvakkaapa kuka sitten teki?

Toissailtana paklasin seinät siten miten taisin ja eilen aamulla hioin. Sitten maalasin, maalasin ja maalasin. Ja illalla maalin kuivuttua totesin et pieleen meni! Seinät on ihan karmeat!! Mulla oli niin pottuuntunut olo koko loppuillan! Että pitikin mennä ite koittaan.. Päivän pelasti miehen yllätys viedä mut pizzalle ja kakkukin oli ihan syömäkelposta :).

Eli ei mennyt taaskaan niinkuin Strömsöössä! Vieläkin tympii! En tiedä nyt yhtään mitä tehdään, pakko oli siivota kaikki vermeetkin pois että pystyy tekeen täällä oikeita töitä..

Jos vaan laittas hulluna tauluja??


4 kommenttia:

 1. Tuli mieleen sanonta: "Itse kun tekee saa sitä mitä tulee" =D Ehkäpä kuitenkin olet itse liian kriittinen? Tai yrität vain uudestaan? Kokemus opettaa ja tekemällä oppii, onhan näitä sanontoja mutta parasta niissä on se että ne on niin totta ;)

  VastaaPoista
 2. Nyt siinä seinässä on kuitenkin maali, joten anna olla noin ennen kuin löydät ammattilaisen tekemään homman loppuun.
  Myöhästyneet synttärionnittelut <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos onnitteluista! Onnea tässä tarvitaankin! Nyt on aikalisä siihen asti että joku käy tilannetta katsomassa..

  Minäkin olen sitä mieltä että tekemällä oppii, ja olenkin harjoitellut mielelläni. Olohuone vaan on niin keskeisellä paikalla, että siellä pitäis olla priimaa..

  VastaaPoista