keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Olohuoneen "taulut"

Olohuoneen toisen tyhjän seinän mysteeri on ratkennut! Mietin siihen monia monia vaihtoehtoja, joista ykköseksi ja toteutukseen pääsi kukkakollaasi. En raaskinut tehdä seinään enempää reikiä kellon lisäksi, joten mun "taulut" on koukuilla kiinni katossa! Ajatuksena oli, että tähän voisi ehkä myös laittaa lyhtyjä. Sellaiset marokkotyyliset olisi upeat, mutta en niitä oikein mistään löytänyt.

Sen verran kauan olen saanut pidettyä hengissä tuon muratin ja kultaköynnöksen (?), että laitoin ne tuohon. Hakusessa vielä kolmas kiva kasvi. Siihen asti mennään tekokukalla.. Amppelit on kyhätty nopeasti ontelokuteesta.
4 kommenttia:

  1. Pieni pilkahdus vihreää on aina paikallaan. Onko teidän lähellä jossain indiskaa, sieltähän saa kauniita lyhtyjä, siis niitä Marokkolaisia. Zocohome on myös sellainen paikka (kurkkaa netistä), mutta mielestäni on kuitenkin aika hintava.

    VastaaPoista
  2. Ihana idea!! Ja voi tosiaan, näen sieluni silmin tuossa erilaisia marokkolaisia lyhtyjä syksyksi! :)

    VastaaPoista
  3. Juu ei valitettavasti löydy indiskaa.. Ja edullista tietysti pitäis olla.. aika hintavia mitä nyt netistä niitä yritin etsiä. Mutta jos ei etsi, niin sittenhän ne ehkä putkahtaa jostain ajan kanssa ;). Kukat nyt aina käy, ja syksyksi vasta "tarvii" lyhdyt :)

    VastaaPoista