keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Tytön huoneen uusi ilme

No niin, nyt niitä kuvia tytön huoneesta.. täältähän siis vietiin ne isot vaatekaapit pois ja nyt pystyykin mulkkaamaan järjestystä vähän vapaammin. Toin tänne myös sen valkoisen matalanojaisen kiikun mikä oli meillä olkkarissa, mutta se oli hieman liikaa, joten vein sen jo pois. Tilalle tuli yksi pieni expedit-hylly lisää tavaramäärän taltuttajaksi ja siltikin musta tuntuu että tilaa on nyt enemmän mitä aikaisemmassa järjestyksessä (mistä nyt ei ole mitään kuvaa, kun tuntui koko ajan että se ei ole valmis..).Tauluja laitoin vähän, "isolle" seinälle hakusessa vielä joku isompi taulu. Sitä mietin mikä olisi.. Tykkään kovasti tuosta pöllöpeitosta vaikka se onkin tumma.. sellainen hillitty lastenhuone hempeillä pastilleilla on kyllä ihana, mut en osaa sellaista loihtia.. värejä siis löytyy! Olisin halunnut tänne tehosteväriksi keltaisen ja etsin pyöreää (tai minkämuotoista tahansa) mattoa, mutta en mistään löytänyt! Ikeassa oli yksi, mutta se oli niin sinapinkeltainen että jäi sinne..

Kun keltaista ei löytynyt, haaveilin turkoosista matosta ja yksinkertaisesta kappaverhosta. Taas nollasaldo! Verho ois löytynyt, mut mattoa (kohtuuhintaista) ei.. Nyt mulle jäi tuo vaaleenpunanen.. siitä luulis sekä maton että verhon helposti löytyvän.. Tuo vihreä ei minusta ole hyvä, vaikka senkin värinen pöllö peitosta löytyy..

Ei siis ihan valmista vielä, mutta kylläpä se ajan kanssa muotoutuu.. Järjestys on minusta nyt hyvä ja säilytystilaa riittävästi, eli loppustailausta vaille :)  Ja ehkä se pintaremonttikin joskus tänne saadaan..4 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivan värikkäältä!Miten tuntuu (tai mistäs minä tiedön,jos onkin...😊),että meillä on maailman pienimmät lastenhuoneet ja muilla hirmuisen paljon suuremmat...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sanna haasteesta, kivalta näytti, tartun siihen pian!

    Värejä kyllä löytyy tästä huoneesta. Ja kyllä mustakin tuntuu että meidän huoneet on pieniä.. mun kotona oli niin isot huoneet että nämä omat nurkat näyttää ihan rääpäleiltä.. tai sit mulla on tavaraa liikaa, mikä sekin on tullut huomattua.. huone on 10,5 neliöö joten ei mikään jätti.. helposti huolisin isommankin :)

    VastaaPoista