perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pääsiäispuuhat

No niin, nyt ois muutama päivä vapaata. Ajankäyttöongelmia ei tule edelleenkään olemaan.. Onneksi puuhat on kivoja!

Tässä meidän tämän vuoden pääsiäiskoristelut kuvakollaasina.


 Ja tässä se pääsiäisen puuha..


Olkkarissa siis tapettien repimistä, maalaamista ja uusien tapettien (jotka on vielä kaupassa..) laittoa. Ja vanhat tapetit on l-u-j-a-s-s-a! ...
Ihana yllätys paljastui kahden kasaritapetin alta. Kivaa vihreää seitkytlukua!

Myös muualla talossa on ihanaa sotkua.. Eilen siirtyi tytön huoneen vaatekomerot meidän vaatehuoneeseen, olohuoneen ruskea kaappi tytön huoneeseen ja tavaraa on nyt taas joka paikassa hujan hajan.. Niin tuttua meillä! Toivottavasti ehditään kaikki saada kuntoon ennen tiistaita :)

Hauskaa pääsiäistä!

4 kommenttia:

 1. Mä odotan niin innolla millainen pinta tuohon on tulossa! Tsemppiä puuhailuun ja ihania pääsiäispyhiä sinulle <3

  VastaaPoista
 2. No niin minäkin! Tänään kävin valitsemassa aika ihanan tapetin, mut eihän siellä ollut kuin yks rulla! Ens viikonloppuun menee tapetointi. Ihan hyvä vähän huilia..oli niin työläs tuo tapetin poisto! Tuli ikävä sitä sun mainostamaa konetta! :). Onhan tässä puuhaa kuitenkin; tasoitusta ja maalausta, ettei nyt hommat lopu kuitenkaan :). Kivaa pääsiäisen jatkoa myös sinne!

  VastaaPoista
 3. TUo sama puuha oli meillä vuosi sitten makkarissa. Voi elämä mitä puuhaa se olikaan. Tapetti ei meinannut irrota edes räjäyttämällä. No lopputulos oli aivan täydellinen. KOva työ siis kannatti.
  Innolla odotan miltä siellä näyttää kun remppa on ohi.

  VastaaPoista
 4. Juu empä ole noin lujassa olevia tapetteja nähnyt, mut kyllä ne siitä sisulla sit kuitenkin lähti.. Toivottavasti tulee hyvä lopputulos :)

  VastaaPoista