keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Kevätretki

Moikka moi!

Mullahan meni kaappien siirrossa taas suursiivouksen puolelle ja vaatehuone pursuili myyntiin lähtevää tavaraa. Ajattelin ensin ottaa kirpparipöydän, mutta mun vakiopaikassa oli niin täyttä et en sit vielä varannut. En ole pitkään aikaan myynyt nettikirpparilla mitään, mutta yks aamu laittelin jotain myyntiin. Kahden tunnin päästä kaikki jutut oli varattuna ja osa haettunakin! Olin aika iloinen! Lasten jutut menee aika hyvin! Mulla oli leluja, pelejä jne.  Vielä pitää paljon laittaa mm. kirjoja ja sellasia pieniä juttuja joissa on iso vaiva kuvaamisessa ja ilmottelussa niistä saatuun rahaan nähden. Menee aikaa, mutta jospa se kuitenkin kannattais.

Samalla saan kerrytettyä matkakassaa..

Jo ennen olkkarin remonttia sovittiin miehen kanssa että lähdetään Kuopioon Matkus Centeriin ostoksille joku viikonloppu. Siellä on mm. Ikea, Tiger, H&M Home ja Clasu missä haluan käydä.

Ostoslista ei ole onneksi pitkä! Kenkäkaapin tarvin, koska sain myytyä vanhan pyökinvärisen! Valkoinen saa tulla tilalle ja myös vähän korkeampi, esim. just tuo Ikean Hemnes.

Silmät on avoinna myös muille jutuille:

Ikea:

 HEMNES Kenkäkaappi, 2 lokeroa IKEA Pitää kengät järjestyksessä ja vapauttaa lattiatilaa.

SOCKER Kastelukannu IKEA Sinkitty pinta ei ruostu helposti.
SOMMAR 2015 Tyynynpäällinen IKEA

Tiger:


 PUPUVALAISIN TIMANTTIKORI


H&M:


                          


Pääasia on kuitenkin päästä hetkeksi pois kotiympyröistä.. alkaa taas kaatua seinät päälle..4 kommenttia:

  1. Tuo kenkäkaappi on kyllä kätevä ja kaunis. Ihania väritäpliä olet kerännyt ostoslistalle.

    VastaaPoista
  2. Tuo kenkäkaappi on myös mun listalla :) Meillä on kengät niin hujan hajan eteisessä...Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  3. Meillä kenkäkaappi sijoittuu saunan viereen ja sinne on tulossa pyyhkeitä, kätevä sellaiseenkin :). Eteisessä kenkäkaapit säilöö pipot ja hanskat.. ei siis kenkiä ollenkaan :). Niin, ja onhan meillä kenkälaatikoita (ikea Trones) muuallakin ja niissä on piirustuspapereita, vesivärit ym tarpeellista..

    VastaaPoista