keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Liitutussi

Tähän väliin jotain kevyempää huonojen remppauutisten jälkeen.. projektissa on aikalisä siihen asti että saan asiantuntevaa neuvontaa. Eilen mulla tuli kyllä siihen epäonnen seinään yks kiva idea ja isäntää olen tänään yrittänyt pehmitellä ajatuksella.. ei vielä innostunut.. hahaa!.. olipa yllätys! Tää projekti on ottanut sitä niin lujasti ohimoon, että turha suunnitella mitään vähään aikaan.. Kerron ideasta teille myöhemmin!

Mut siis asiaan. Pääsiäisruokiin tarvittiin vähän tuoreita yrttejä. Nakkasin puskat noihin yrttipurkkeihin jotka ovat olleet ihan muussa käytössä ja kirjottelin kylkeen nimet. Tuo liitutussi on kyllä huippu!

Omani tilasin Hyvän Tuulen Puodista, mutta on niitä varmaan muuallakin. Sävyjäkin oli useampi, mm. metallisävyjä, mutta ehkä tuo valkoinen on kuitenkin käytännöllisin. Tosi helppo kirjoittaa ja kun kuivuu, ei leviä ja sottaa kuten tavallinen liitu. Ja lähtee pois ihan vedellä.


Onneks nappasin kuvat heti tuoreeltaan, enää ei nimittäin kukoista tuolla tavalla.. Miten ihmeessä nämä saa kotona viihtymään??

3 kommenttia:

  1. Mä en kanssa onnistu noiden yrttien kanssa koskaan. Tulee näköjään tosi siistiä jälkeä tuosta liitutussista.

    VastaaPoista
  2. Mä oon kans kattonut tuota tussia, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi ostaa sitä. Kivasti merkatut purkit!

    VastaaPoista
  3. Onpas hyvä toi liitutussi! Itse aina taistellen tavallisen liidun kanssa, mutta se tosiaan sotkee saman tien. Täytyypä kokeilla! Ja tsemppiä remppaan, se on tosi rasittavaa välillä!

    VastaaPoista