maanantai 27. huhtikuuta 2015

Keittiön uusi liina

Viikonlopuksi ostin itselle kukkia, nämä ovat huomattavasti kestävämpiä mitä viime krysanteemit jotka ostin kukkakaupasta, nekun kesti tasan kaks päivää! Kunnia siis markettikukkasille!

Pöydällä on muutakin uutta. Kärkkäiseltä ostin suirun tekstiilivahakangasta. Tykkään usein tehdä näin, koska ovat helppo puhdistaa. Meillä ei tahdo iso liina pysyä paikoillaan ja onhan tämä nyt edullisempaa näin. Vähän mua viilattiin kyllä linssiin, kun katsoin et vahakankaat oli 3,90 ja 4,90 metri. No kassalla tuo 40cm suiru makso kuitenkin melkein 6 euroa! Vähän harhaanjohtavaa tietoa! No, eipä siinä enää sit auttanut kun pala oli jo leikattu..


 Nättihän se on. Raidat ei ole ihan säännölliset ja tämähän sopii taas minkä värin kanssa vaan!


Tää väri on aika täydellinen! Ihana liukuvärjäyspinkki!


Mulla on tänään vapaapäivä! Onneks, sillä koko viikonloppu on ollut töitä täynnä.. tänään nautin lopputuloksista, käyn ehkä kirpparilla ja onhan mulla kampaaja-aikakin, ihanaa!

Onkos teillä jo simat porisemassa? Mä olin nyt vähän myöhässä, eilen teki jo niin mieli simaa,mut valmista on vasta huomenna.. Munkkeja en todellakaan uskalla alkaa paistaan tällä kokemuksella, joten meillä mennään nyt pakastemunkeilla (taas)! Pitäis kyllä opetella tuollainen perustaito..

2 kommenttia:

  1. Nätti liina. Minä en ole koskaan tehnyt simaa tai munkkeja, voi hävetys...

    VastaaPoista
  2. Simakin valmistuu ihan siitä valmispaketista, mihin lisätään vaan sokeri.. ei oo vappu(kaan) oikein meikäläisen näytön paikka ;)

    VastaaPoista