sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Viittä vaille valmista - vihdoinkin!

Hip hei!

Alkaa pikkusen mieli piristyyn kun remppa on pian valmis! Seinät on nyt tasoitettu uudestaan, hiottu, tasoitettu taas, hiottu, maalattu, maalattu ja maalattu! Ei ollut mikään pikkujuttu tää projekti! Onneks saatiin vähän ulkopuolista apua, muuten ois tullut aika surkee lopputulos..

Maaliseinällä oli pari ärsyttävää saumaa, jota ei millään meinattu saada piiloon. Siksipä mietein jo muita vaihtoehtoja siihen.. mut yllättäen en saanut ideaani vietyä loppuun, että seinälle olisi tullut raakalautaa.. höh! No, tarkemmin ajateltuna se olisi ollut ehkä vähän hassu, kun kattopaneelitkin menee samoin päin. Olisi ollut vaakalautaa seinässä ja sitten sama kuvio olisi jatkunut katossa.. Joku pakkomielle mulla on tuohon lautaseinään.. mihinkähän mä voisin sitä tunkea? Ainakin vessaan, kunhan sen aika tulee :).

Tapetit hain eilen ja ne pitäis saada vielä seinälle. Verhotangot ja ikkunalaudat on jo paikoillaan ja innostuin jo miettiin vähän sisustusjuttuja! 
To do-listalle jää kuitenkin vielä hommaa kiitettävästi! Seuraava bloggareitten tapaaminen on meillä, joten haluan nyt saada monta tekemätöntä pikkujuttua tehdyksi loppuun. Yks ilta maalasin saunan ikkunanpokia uuteen kukoistukseen ja samalla innostuin sit maalaamaan oven pieliä, nurkkalistoja ja mitä nyt eteen tuli..  että annappa tosiaan se pikkusormi niin..


2 kommenttia: