sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pro-touhua

Heippa täältä remontin keskeltä!

Vanhat tapetit on nyt saatu pois seinistä ja olivat niin tiukassa että omakin remppainto alkoi hyytyä.. Varsinkin siinä vaiheessa, kun pinseteillä yritin kiskoa patterin takaa näkyviä paloja.. Lapset lahjoin  mukaan hommaan lupaamalla niille kesäreissun Duudsoni parkkiin.. Tyttö oli ihan innoissaan mukana, mutta poika lusmuili kyllä aina kun silmä vältti :)

Myös mies oli totaalisen kypsä.. antisisustaja on palannut takaisin.. ei todellakaan käyty yhdessä valitseen tapetteja!

Eilen kävin siis tapetteja katsomassa ja ihana löytyikin!  Harmi vaan et sitä ei ollut kuin yksi rulla ja piti laittaa sit tilaukseen. Tulevat ensi perjantaina. Ihan mukava että ehtii nyt muutakin tässä vapailla tehdä kuin vaan ahertaa tuolla olkkarissa..

Maaliakin ostin ja kun maalitelaa etsin, bongasin jotain aika ihmeellistä.  Tarjouksessa oli varsitela jonka lähtöhinta oli 35€, myynnissä vitosella! Siinä me parin miehen kanssa sitä ihmeteltiin ja otin minäkin sitten sen mukaan koska normaali tela maksoi jo saman verran.

Onhan se aika järeä! Mulle tuli heti aika pro-fiilis! Kotiin päästyäni tutkin sitä tarkemmin ja selvisi että se oli jotain muuta kuin teleskooppivarsitela mitä luulin sen olevan. Se on vekotin joka imee maalia purkista tuohon varteen ja sit voi maalailla menemään ilman et joka välissä tarttee ottaa uutta.  Aika siistiä!  Niin pro-touhua nyt!  Vähän epäilen et toimiiko tosiaan, mut kohtahan se nähdään!


 Olohuoneen tyyli on tällä hetkellä tämä:


Tuo oliivinvihreä on kyllä aika kiva sävy! Mut kuitenkin tilalle tulee vaalea kimallustapetti :)

Nyt mä lähden vähän tasottelemaan ja sit lenkille tuonne ihanaan auringonpaisteeseen!


3 kommenttia:

 1. Ihan pro meininkiä siellä :)
  Hauskaa loppu lomaa :)

  VastaaPoista
 2. No johan sulla nyt on vehkeet! :D Noilla luulis maalaaminenkin sujuvan! :) Enmpä ole ennen tuollaisesta kuullutkaan, varmasti näppärä!

  VastaaPoista
 3. No onneks oli kunnon välineet! Meinas kyllä niin potuttaa koko homma! En tiedä miten olikin niin vastahakosta koko ajan.. nyt onneks pinnat on kahteen kertaan maalattu ja huomenna vielä kolmas, niin alkaa riittään.. Ens viikonlopulle jää tapetointi. Tuo tela osoittautui aivan huipuksi!!

  VastaaPoista