keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Villasukkakammo

Päätin ala-asteella etten koskaan enää tee villasukkaa..

Kauan olinkin sitä mieltä, mutta piti sitten uskaltautua epämukavuusalueelle kun suvun villasukan tekijät vähenivät. No turhaan sitäkin olin aina kauhistellut, ei ollut ollenkaan niin vaikeaa kuin luulin! Ehkä aika oli nyt muutenkin oikea sen ensimmäisen villasukkaparin kutomiselle, koska ohjeen pystyi katsomaan Youtubesta vaihe kerrallaan. Tosi kätevää! Etenkin Novitan kanavalla on ihanan selkeä ohje, jos joku muukin pähkäilee saman ongelman kanssa.. ;)

Eikä aikaakaan mennyt kuin muutama päivä. Värit ovat tytön valitsemat ja tein tarkoituksella näistä vähän "hassut". Olen todella ylpeä itsestäni, että voitin villasukkakammoni! Ehkä teen sukkia toistekin!Oletko sinä sukantekijä?

7 kommenttia:

 1. En ole pariin vuoteen tehnyt villasukkia, mutta osaan kyllä homman :) Muistan miten itse pähkäilin aluksi kantapään kanssa, mutta sitten löysin ohjeen, jossa oltiin selitetty se niin helposti, että minäkin ymmärsin!
  Ihanat sukat olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Turhaan pelkäsin villasukan tekoa, hyvien ohjeiden myötä kantapään teko oli hauskinta sukassa! :)

   Poista
 2. Villasukille ei ole käytön eikä teon suhteen tullut kammoa...äiti opetti jo ennen kouluun menoa ja siitä lähtien olen neulonut. Koko ajan on jotkut sukat kesken...onneksi on käyttäjiä <3 Hienot sukat olet tehnyt ja tee seuraavaksi itsellesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ompa äitisi ollut ihana! Villasukille on kyllä aina käyttöä. Sinä osaat varmasti jo monimutkaisempiakin malleja, kun olet noin kauan neulonut! Täytyy kyllä itselle tehdä jotkut tosi värikkäät sukat!

   Poista
 3. Kun opettelin sukkien teko, niistä ei tullut kammo, vaan himo tehdä niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näin voi kyllä käydä mullekin, sen verran oli hauskaa puuhaa.

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista