torstai 23. huhtikuuta 2015

Kenkäkaappi

Ikeasta siis löytyi uusi kenkäkaappi. Ihan ykköstoive olisi ollut löytää vähän leveämpi, mutta kiven alla olivat kohtuuhintaiset tapaukset. Ikeassahan olisi ollut myös se Hemnes mitä mietin, mutta se oli sitten jo liian iso. Ehkä tuo koko on tuohon tilaan just sopiva. Korkeutta on kivasti, että saan tähänkin asetella jotain. Meillä kun ei alle metrin korkeudelle oikein voi mitään laittaa..


Kaappi säilöö meillä pyyhkeet, sauna on tuossa vastapäätä ja siellä ei ole säilytystilaa niille.
Kaapin päälle tein vanhasta ikkunasta mietelausetaulun. Taustana on pätkä olkkarista jäänyttä tapettia, ja kortit laitoin ihan vaan sinitarralla kiinni lasiin, että on helppo vaihtaa tarpeen vaatiessa.


Mitäs muuta? Meillä on vaihteeks taas hirvittävä puusavotta tuolla pihalla.. kohta siellä ei ole yhtään puuta ja nyt jo tuntuu et jotain näkösuojaa naapureihin pitäis pian saada.. Kun saatais joskus se ISO pihan parannusremppa ajankohtaiseksi, niin sitten voisi istutella uusia pensaita. Silloin poistetaan kaikki lukuisat kannot ja muutenkin möyhennetään suuri osa pihaa. Ehkä myös laajennetaan hyötytarhaa.

Tällä kertaa nurin meni neljä rykelmää Terijoensalavaa. Viime talven lumimassat katkoi suuren osan oksista, ja näky oli aivan hirveä.. Päätettiin sitten sahata kaikki maan tasalle. Puut oli tontin rajalla ja usein myös naapurin kiusana, siksikin päätös oli helppo.. Sotkuhan siitä vaan tulee! Piha on tällä hetkellä täynnä oksia ja muuta roskaa.. varsinainen kuntopiiri siellä odottaa ;)

2 kommenttia: