perjantai 5. kesäkuuta 2015

Lampun tuunaus

Kirpparilta löytynyt jalkalamppu klik  on löytänyt paikkansa, mutta kupu oli hieman kulahtanut ja sille halusin tehdä jotain.

Olen ihaillut tämän kaltaisia varjostimia monessa paikassa, ja nyt sain sellaisen itsellenikin. Helppo tuunaus oli, sillä tässä on pätkä vanhaa paneeliverhoa.. Kangas vaan putkeksi (lieriö?) ja molempiin reunoihin kuminauhakuja. Sitten vaan sopivasti ryppyä ja paikoilleen! Ihan tuli sellainen kuin piti!

Kerrankin.. :)
Tämä viikko on kyllä mennyt nopeasti! Taas perjantai! Mulla onkin puuhaa mukavasti tiedossa viikonlopulle.
Olen aloittanut värittämisen lisäksi myös toisen uuden harrastuksen, eilen harjoittelin ja harjoittelin ja sekundaa sain vaan aikaiseksi.. kerron lisää tästä kunhan saan yhdenkin onnistuneen tekeleen..

Ihanaa viikonloppua! Toivotaan hyvää säätä!

4 kommenttia:

 1. Olipa huippuja löytöjä,mennytkin se löytöpostaus ihan ohitse. Eikö mene viikot nopeaan. Mulla on taas päivät ihan sekaisin...no,onki sekään mitään uutta.😂

  VastaaPoista
 2. No nyt on hieno varjostin ja sopii kyllä tuohon lamppuun tosi hyvin.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mahtava tuunaus!! Itse olen harkinnut vaihtavani vierashuoneesta tuollaisen varjostimen (Ikean malli) siihen jalkalamppuun, täytyy vaan testata ensin sopiiko siihen. Vierashuoneeseen ostaisin sitten sen isomman mallin, sitä olen kaipaillut jo pitkään.

  VastaaPoista