perjantai 12. kesäkuuta 2015

Retro naulakko

Pikkusen on jutut olleet nyt kaikkea muuta paitsi sisustusta.. Meillä on joka huoneessa nyt niin hyvä "feng shui" että sisustusjutut ovat saaneet olleet ennallaan siitä bloggaritapaamissuursiivouksesta lähtien. Juhannukseksi olen ruukannut aina vaihtaa räsymatot olkkariin, mut nythän siellä on se iso ihana beige matto, joten annan olla sen. Myöskään kesäisempiä, värikkäitä, pinkkisävyisiä verhoja en etsinnöistä huolimatta ole löytänyt, joten siinäkin kohtaa mennään vanhalla kaavalla. Ehkä sit syksymmällä taas innostaa enemmän panostaa sisätiloihin. Nyt olen ollut paljon ulkona ja puuhastellut noitten käsitöitten parissa.

Jotain pientä kuitenkin on tapahtunut: 
Löysin tällaisen ihanan retronaulakon ja ajattelin ensin että voisi maalata vaikka..yllätys..yllätys.. mustaksi! Mutta sitten tulin onneks järkiini :). Tää on hyvä just näin!

Säilöö tytön tärkeitä tavaroita varsin tyylikkäästi!
Ihanaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Naulakko on juuri hyvä tuon värisenä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiva on! Tuo sopivasti väriä tilaan kuin tilaan. Tämä sopisi muuallekin kuin tytön huoneeseen.

  VastaaPoista
 3. Onpa pirtsakka naulakko. Minullakin on nyt aika mennyt enemmän ulkohommia suunnitellessa... tosin toteutus on vielä tulossa myöhemmin... :D

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana! Sitä kyllä aina miettii vanhojen esineiden kohdalla, että "mäpä maalaan tän joksikin kivemmaksi/modernimmaksi/säväyttävämmäksi". Ja lopulta huomaa, että onkin jättänyt esineen ennalleen..

  Viikonloppuja täältäkin. :)

  VastaaPoista