sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kynsilakkakorut

Heippa!

Tässä tämä mun uusi harrastus: kynsilakkakorut!


Tosi kivaa! Vaikkakin epäonnistuneita tekeleitä tuli alkuun tosi monta! Eikä nämäkään vielä priimaa ole.. Tässä on hyvä juttu se, et pilalle menneet voi aina putsata ja tehdä uudestaan, hävikkiä ei siis tule.

Inspiraation näihin koruihin sain Räpellystä-blogista. Ihana blogi muuten! Paljon muitakin kivoja diy-juttuja :)

Kuvallisia teko-ohjeita vesimarmorointiin löytyy mm:

http://kauppa.helmetti.fi/kynsilakkakorut.php
http://korustamo.blogspot.fi/2012/11/tutorial-kynsilakkakoruja.html

Jälkimmäisessä oli myös youtube-video :)

Korupohjia löytyy monesta paikkaa, itse tilasin nämä pöllöpohjat Etsystä ja pyöreät pohjat ja kapussit (nuo lasit) Aliexpressiltä. Suomestakin näitä saa, mutta nyt olin niin epäisänmaallinen että tilasin ulkomailta ihan puhtaasti siitä syystä, et samalla rahalla sain näitä sieltä paljon enemmän..

Kynsilakkoja löytyi omasta takaa, mutta koska mä en niitä juurikaan normaalisti käytä, niin olihan ne sitten niitä jumahtaneita suurin osa.. eikä siten soveltuneet tähän hommaan.  Piti siis käydä shoppaan lakkoja. Yritin löytää tarjouslakkoja ja ilokseni bongasinkin Ylivieskan Kärkkäiseltä 50 sentin pulloja! Niitä raaski sit ostaa enemmänkin.

Harjoittelua tosissaan vaatii että lähtee sujumaan! Nämä ovat siis vesimarmoroinnilla tehty. Koruja voi tehdä myös ihan lakkaamalla suoraan, mut minusta näin tulee kauniimpi lopputulos. Iso kiitos vielä Räpellystä-blogin pitäjälle, joka auttoi mua alkuun ja vähän siitäkin eteenpäin!


 Tähän mustaan koruun olen aika tyytyväinen :)


Tyttö halusi ehdottomasti pinkin korun! Nuo pöllöpohjat on tarkoitus tehdä avaimenperäksi/laukkukoruksi kunhan loput tarvikkeet kotiutuu. Tilaukseen lähti myös korvakorupohjia jotta saa koko setin samaa sarjaa. Mä niiiin tykkään tästä! Joka koru on taatusti uniikki ja siten loistava lahjaidea!


Mä lähden nyt jatkamaan! Sopivasti sadepäiväkin :)

Moikkamoi!

3 kommenttia:

 1. Wau miten hyviltä nämä näyttää. Mahtava harrastus.

  VastaaPoista
 2. No tulipa mahtavan näkösiä, kaikista! Sait sen ilmakuplaongelmankin kaiketi kuriin? Ei ainakaan kuvissa näy :)
  Ihan tuli tarve ittekki lähtee vielä parit tekeen ennenkun lähetään kentälle :D Taidan vaan tyytyä paikkaileen eilen lakkaamiani kynsiäni (ei tosiaan oo mun juttu :P mutta pitäähän sitä lomakynnet olla).

  Oon sun blogia eilen ja tänään selannu läpi, en oo ihan kaikkee saanu vielä luettua. Mahtavia juttuja sulla, oot varsinainen ideapankki! Välillä on naurattanu kun jotkut jutut on ihan kun omasta suusta (mm. että pitäsköhän ne sytykkeet vielä valella bensalla jne) :D :D

  Mukavaa alkavaa viikkoo! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Outi! Tämä on kyllä mukavaa puuhaa!

  Ilmakuplien kanssa menee Sanna-Mari nyt paremmin, mutta hoksasin yhdessä korussa että nehän näyttää aika hienoilta valmiissa tuotoksessa, niin kaikkia ei tarvikaan saada pois..
  Huumoria pitää olla aina tekemisissä, enemmän intoa kuin taitoa taitaa olla suurimmassa osassa mun puuhailuja :). Hyvää lomaa!

  VastaaPoista