sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Laiturilla

Kesäkuun Talo & Koti-lehti yllätti mut positiivisesti! Aina joskus osallistun lukijan kuva-kisaan jos on hyvä palkinto. Tällä kertaa pääpalkintona oli oksasakset jotka nekin olisivat  kelvanneet, mutta enemmän halusin tätä Laiturilla-kirjaa, joka sitten ilokseni tulikin postista kun kuvani oli päässyt julkaisuun asti!


Kuka bongaa kuvan meidän keittiöstä? Ainoasta kohdasta mitä voi meidän köökissä kuvata..


Laiturilla-kirja on varsin mukava! Täynnä mökkikuumetta nostattavia kuvia..

Tässä muutama esimerkki:

 


Joukossa on niin isoja kuin pienempiäkin mökkejä. 
Sisustustakin laidasta laitaan..


Tänne voisin mennä vaikka heti :)


Ihanaa kesälukemista!  Tekijät ovat onnistuneet keräämään tähän kyllä laajan ja monipuolisen kirjon erilaisia mökkejä. Jokaiseen makuun löytyy varmasti jotain. Suosittelen!!

Ihana kesäfiilis on vihdoin myös meilläkin ilmojen puolesta! Eilen oli ihanan lämmin ja paljon oltiin ulkosalla. Terassin sisustuskin on jo valmis, emäntä on vaan niin laiskalla päällä että kuvat makaa vielä kamerassa.. ensi viikolla luvassa niitä. Pikkuhiljaa virittäydyn pitämään pientä some-lomaa, joten älkää ihmetelkö, jos on vähän hiljasempaa välillä.

Tänään vuorossa pitkä pyörälenkki, lasten urheilukisoja, pihalla puuhastelua ja keppihepan tekoa! Tytär tuossa jo kuumeisesti odottaa, että milloin äiti joutaa..(jaksaa..) .Kirjastosta bongasi keppiheppakirjan joka on täynnä ohjeita varusteisiin ja muutenkin happapuuhasteluun. Taitaa tulla pikapuuha, kun ulkona paistelee aurinko niin kutsuvasti :)

Leppoisaa päivää!

2 kommenttia:

 1. Kyllä nykyään on niin hienoja "mökkejä" että oksat pois. Meidän mökillä ei ole sähköä, eikä vesi tule ilman pumppausta järvestä, siellä on ulkovessa ja liiteristä pitää kantaa puut saunaan. Mun mielestä se on mökki. Kauniita toki nämä uudetkin ovat, mutta mun mielestä nuo on jo huviloita tai ihan asuntoja...ehkä mä oon vaan niin vanhanaikainen :D
  Onnittelut lehteen pääsystä. Ihan ansaitusti sait kirjan lahjaksi, teillä on niin hurjan kaunis koti.
  Aurinkoista sunnuntaita, täällä Espoossa sataa ihan kaatamalla.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Outi kauniista sanoistasi!
  Munkin mielestä tuo sun kuvailemasi mökki on just se mökki! Jos itse joskus mökin saan, niin se olisi juuri tuollainen pieni torppa ilman mukavuuksia :). Pieni puuhastelu kuuluu mun mielestä mökkeilyyn! Ja luo sen oikeanlaisen tunnelman :)

  VastaaPoista