keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Blogimaljakko

Eilen kävin extempore Jyskissä kun muistelin että tuo "blogimaljakko" olisi ollut tarjouksessa. No olihan se ja viimeisen kappaleen hyllystä nappasin. Kaveriksi sitten niin ikään alessa olleet kynttiläkipot joihin en nyt tähän hätään edes löytänyt kynttilöitä.. Yksi lyhtykin lähti mukaan ja kassalla selvisi että siellä oli eilen just sellanen kamppanjapäivä, et sai ison sinisen kassin kerätä täyteen tavaraa ja kaikki ne sai sit -15% alennuksella.

Munhan piti sit lähteä vielä kiertään uudestaan ja löysinkin vielä  pussilakanasetin pojalle. Sen ajattelin säästää joululahjaksi! Hyvissä ajoin nyt aloitettu jouluvalmistelutkin. Muuta en nyt sit ostanut, mut hyvä mielihän näistä nyt jäi kun alennetuista hinnoista sai vielä sen lisäalen. Sopivaa shoppailua :).


Nuo kukat vaan ei sovi tuohon.. Kaipaa ruusuja! Vink vink..

Ostoskoriin löysi tiensä eilen myös pari uutta kynsilakkaa.. mä oon aivan hurahtanu noihin korujuttuihin! Lakkapulloja on jos minkälaista. Vois kuvitella et emäntäkin ois vähän huolitellumman näkönen....

Mua viehättää niissä etenkin se, et lopputulos on aina arvoitus ja monesti kun ajattelee et eipä tullut häävi, niin sit kuivuttuaan se näyttääkin hienolta! Kuvaan niitä teillekin lisää kunhan ehdin.

Mukavaa keskiviikkoa!
Mulla on tänään vuorossa se terassin öljyäminen, isäntä lähtee sopivasti kalareissulle pois alta.. eilen kyllä jo tyhjennettiin ja putsattiin terde, niin helpoin osuus on enää edessä. Ihanan näkönen nyt tuo terassi kun aivan tyhjä.. vois melkein miettiä järjestystäkin sinne uuteen uskoon, kun saa aloittaa ihan puhtaalta pöydältä!  Ja ei sit tänään sitä vesisadetta kiitos!

4 kommenttia:

 1. Jyskin vekkimaljakko on ihan huippu, itselläkin oli pakko se ostaa :)

  VastaaPoista
 2. Jysk kyllä välillä yllättää hyvillä tuotteilla ja aleilla.
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ompa kaunis tuo Jyskin maljakko! <3 Itsekin olen tätä maljakkoa ihastellut muiden blogeista, täytyypä suunnata itselläkin Jyskiin :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä Jyskistä löytyy aika usein kaikkea kivaa! Tämä on kyllä just sopivan kokoinen ja jämäkkä maljakko. Ja kaunis myös :)

  VastaaPoista