tiistai 7. kesäkuuta 2016

My love: Planner

No niin, nyt esittelen sen mun motivointipalkinnon, jota odotellessa tein pihahommia :).

Sehän on uusi kalenteri!

Mainitsin jo aiemmin mun hurahtamisesta kalenterituunailuun ja nyt oli hankittava ihan "oikea" planneri. Aloitin siis homman diy-versiolla eli ihan tavallisella A5-rengaskansiolla, johon itse väkersin kalenterisivut. Samaan aikaan kuitenkin ihailin eri valmistajien valmiita paketteja, joissa oli kalenteriosa valmiina  ja ulkoasukin todella herkullinen.. Hinta vaan tökki vähän vastaan..

Jatkojalostin puuhaa ostamalla edullisen kalenterin jossa oli mielestäni kivasti tilaa myös muistiinpanoille. Siirsin kalenterin kansioon ja olin hetken tyytyväinen.

Mutta edelleen kutkutti ajatus "siitä oikeasta" ja nettiä aikani selatessa ja youtubesta videoita katsellessa sain vihdoinkin päätettyä minkä haluaisin.  Sitten tulikin kiire, koska haluamani väri, eli hot pink oli poistumassa ja vain muutamasta suomalaisesta paikasta sitä enää oli mahdollista saada. Laitoin tilauksen samantien vetämään ja tässä se nyt onnekseni on!


Sisältä näyttää tältä:


Olin koristellut aikaisempaa kansiokalenteria jo niin pitkälle, että päätin käyttää valmiit sivut siihen asti kun niitä on, eli siirsin ne tähän alkuun.


Sitten alkaa uusi osuus:

Kalenteri on siis Carpe Diem Planner ja sitä valmistaa Simple Stories. Koko on A5, joka on mulle sopivin kalenterikoko ainakin tätä koristeluharrastusta ajatellen. Vähän isohan tuo on mukana kannettavana, koska kansien kanssa kokoa tulee hieman vielä A5 enemmän..  mutta hyvin mahtuu kaikki ihanat jutut! Työkalenteri mulla on sit erikseen, siinä on vaan tylsästi työajat ja palaverit ilman minkäänlaista koristelua.. Tämä kalenteri on kaikkea ihanaa varten :).

 Alkuun on aina sivu kuukauden tärkeille jutuille 


 Ja sen perään kuukausiaukeama:


Kalenteri on päiväämätön, eli pystyy aloittamaan mistä kohtaa vaan. Mulla alkaa nyt elokuusta ja alkukuukaudet säästän ens vuodelle.

Yhdellä aukeamalla on aina viikko.
Lisäksi myynnissä on tietenkin kaikenlaista lisähärpäkettä kalenterimerkeittäin. Toki niitä voi eri merkiltäkin hankkia, jos nuo reikien kohdat vaan passaa. Itse haksahdin näihin välikortteihin, joita voi ripotella tuomaan motivaatiota ja iloa kalenterin väliin.
Ja tietysti tarroja ja teippejä tulee hankittua aina kun eteen tulee.. Tyttökin tykkää tuunailla, joten kulutus on suuri! Ja hyvä tekosyy ostella niitä ;)..

Pinterest on oiva paikka myös kalenterimaniasta kärsivälle; ostin paketin tarratulostuspaperia (Kärkkäinen: 100 kpl A4 noin 9€) ja tulostelen säännöllisesti netistä ilmaisia tarra-arkkeja. Hakea voi esim hakusanoilla "Free planner printable".

On tää niin kivaa!!

7 kommenttia:

 1. Kaunis on ! Itse heitn kesäksi kalenterit veke ja nautin lomasta :) Syksyllä sitten taas aikataulutetaan elämää...

  VastaaPoista
 2. Onpa kivan värikäs kalenteri sulla, tykkään noista välilehdistä joissa on tekstejä <3

  VastaaPoista
 3. Oi kun kaunis 😊. Ja täällä kanssa planner himo vaan kasvaa 😄. Haaveilen ihka ensimmäisestä plannerista. Minkä kokoinen noi sivut ovat ja myös kannen kanssa?

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi kun näyttää kivalta!Ja muutenkin kiva blogi sulla...eksyin kun googlettelin tauluideaa (tuli sun ihana tee-taulu)!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Kiva Jonna että löysit tauluidean ja koko blogin :).
  Kalenterin sivut on 14,5 x 21 ja kannet 20,5 x 24. Ihana koko minusta, mahtuu hyvin koristelemaan :).

  VastaaPoista