tiistai 16. kesäkuuta 2015

Terassilla

Viime viikonloppuna puuhastelin terassin kimpussa. Öljyämisen jälkeen oli hyvä hetki vaihtaa vähän järjestystä ja tästä tulikin mielestäni tosi kiva. Tykkään että pöytä on tuossa vähän varjopaikalla niin ei helteellä (jos niitä nyt tulee..) ole niin tukala siinä istuskella. Grilli nyt on mun mielestä vähän turhan näkösällä paikalla, mutta käytön kannalta (suora lattia) se kuulemma on tuossa hyvä. Antaa olla, hankin siihen jonkun suojan ettei niin ota silmään..

Tuo "prinsessakatos" on vähän hassun näköinen, mut kiva et on vähän suojaa tuossa. Naapurin talo on aika lähellä ja aina haaveilen et jos joskus saisi tuohon takaseinälle jonku rimotuksen.. mut se on vielä ajatuksen tasolla.. Mietinkin, et laittaisin tuonne  taakse jotkut läpikuultavat verhot, kunhan löydän jostain.


Sänkynä meillä oli viime kesänä tässä terassilla se tytön rautasänky, mutta nythän se on sisätiloissa, niin loppunsa edellä oleva keinu on nyt sit tässä. Sit kun se leviää, mulla on varastossa vielä vanha heteka ;)) pääsee aina pötkölleen, mikä on tosi tärkeä juttu!

Tämä terassi on kyllä ehkä paras juttu, mitä tässä talossa on tehty. Edellisillä asukeilla oli vaan pieni kapea terassi (yläkuvassa olevan talon katon levyinen) tässä johon ei mahtunut edes tuo pöytä.. tämä on paljon käytetty tila meillä!
Tähän komuutin päälle tulee sitten mun tuliaiset kun kotiudutaan reissusta. Aika näyttää mitä raahaan sieltä mukana.. joku ihana tuuhea kukkakin siihen kyllä sopisi :).
 Pinkki pitää pintansa myös terden sisustuksessa!


Ihanaa, taas paistelee aurinko! Ja ihan pienesti on enää töitäkin ennen lomaa!!

Mukavaa päivää!

5 kommenttia:

 1. Ihana, kutsuva terassi! <3 Prinsessakatos näyttää tosi kivalta! Itse tilasin juuri Jotexilta muutamat verhot terassille, tuomaan näkösuojaa ja niillä saa tarvittaessa suojaa auringolta.

  VastaaPoista
 2. Mukavalta näyttää! On kyllä makian iso terassi. Mekin on mietitty jotain jatkoa omaamme.
  Mukavaa loman odottelua!

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava terassi teillä, hurjan kaunista <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Katsoinkin Heli ne jotexin valikoimat ja mietin sitä sun lempiverhoa, mut ehkä on liian kiiltävä mun makuun, Ikeaan pääsen parin viikon päästä, niin sieltä sit katson oisko sopivia.

  Terassi on kyllä tarpeeksi iso! Ei ole yhtään kaduttanut että tehtiin sen kokoinen! Yritän myös ainakin kesällä käyttökaudella pitää sen siistinä, ettei sinne keräänny mitään ylimäärästä roinaa.. aina se ei ole helppoa!

  VastaaPoista
 5. Ikeasta löytyy myös kivoja vaihtoehtoja, ja edullisesti! :) Itselläkin ois ostoslistaa sinne, pitäis pian päästä käymään!

  VastaaPoista