lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kotona taas!

Norjasta palattu takaisin kotiin.. oli kyllä ihana reissu! Säät suosi ja maisemat oli uskomattomat! Auton mittariin kertyi 3000km lisää matkaa ja kameraan 550 uutta kuvaa.. Niitä selvittelen ja laitan tännekin kunhan ehdin ja jaksan..

Nyt mennään vanhalla kuvalla joka on otettu ennen reissuun lähtöä. Pihalla kukki ihanasti. Jopa mun kukkapenkissä kukki! Kiitos naapurin, jolta sain tämän upean särkyneen sydämmen :). En muistanutkaan että siihen tulee näin kaunis kukka!

Omenapuuhunkin on tullut muutama kukka, olisiko tämä nyt se vuosi kun omppujakin tulisi? Puu on kuusi vuotta jo pihalla nököttänyt, eikä vielä satoa ole saatu..


Paluumatkalla kävin tosi pikaseen Ikeassakin, 40 minuuttia oli aikaa ja piti välistä oikein laittaa juoksuksi että ehdin.. Tärkeimmät sain otettua matkaan, mm. terassille uudet verhot, joista juttua myöhemmin. Instaan niistä nappasinkin jo kuvan :).

https://instagram.com/vinttikissan_kotona/

 


3 kommenttia:

  1. Minä ajattelin samoin kirjoittaa. :)

    Mekin olemme haaveilleet joskus Norjan reissusta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Reissussa on kivaa, mutta kotiintulokin maistuu :). Norja on kyllä niin ihana paikka, että kannattaa suunnitelmat laittaa käytäntöön!

    VastaaPoista