maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kukkaloistoa

Vähän tuunasin lisää tuota mun ikikukka-asetelmaa.. Takapihalta hain mustat koristetikkaat ja vähän muutakin juttua ympärille. Tuli paljon parempi! Jotenkin nuo kivikosta puskevat rikkaruohotkin sopii tuohon! :)
Pihalla kukkii myös ihan aitoja kukkia! Mun lempituoksullinen tuomenkukka kukoistaa ja löytyipä pihan perältä tämä keltainen kukkakin, minkä nimeä en kyllä tiedä! Jännityksellä odotan mun pionin kasvua, siirsin sen kotitalon pihalta toissa kesänä ja nyt taas siirsin sitä vaikka ei kuulemma sellasesta tykkää.. Nyt tuntuu ainakin kasvavan hyvin lehteä, joten ehkäpä se yllättää mut joku päivä!Maanantai.....mikä ihana päivä! Eikö vaan? :)

4 kommenttia:

 1. Hih! no justiin kirjoitin omaan blogiin, että olisi vapaapäivä ja ei oikein mikään saa inspiroitumaan... :D Liekö sitten maanantainvika.

  Minulla on aina sama ongelma, aina pitäisi olla sen seitsemän rautaa tulessa että tapahtuu. Sitten kun olisi mahdollisuus vain olla, niin kaikki on ihan tylsää, kun mitään ei tapahdu.. Ihminen... vaikea elämä. :D

  Ihanaa maanantaipäivää Sinulle ja asetelma on kyllä kaunis.

  VastaaPoista
 2. Keltanen kukka näyttää Vuohenjuurelta :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos nimeämisestä! Pitääpä laittaa heti ylös että tietää mitä pihalla kasvaa.. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista