keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Totta toinen puoli

Tartuin minäkin sotkukuvahaasteeseen..

Työni takia meillä on arkena aika siistiä, mutta viikonloppuisin otan rennommin.. kuvat kertoo meidän viikonloppustailista..


Eniten olen huolissani tyttären sotkuisuudesta. On nimittäin aiemmin ollut todella siisti.. Nyt kesälomalla tilanne on riistäytynyt vallan käsistä... ei auta vaikka on rastitaulukko ja hyvä palkinto!  Kun kysyn syitä miksi huone näyttää tältä, tulee sieltä joku näistä:

-ei ehdi'
-ei jaksa
-jalka kipeä
-käsi kipeä
-pää kipeä
-unohdin siivota
-mä leikin vielä
-mä siivoon ihan kohta
-no ihan kohta!!
-en ollut minä, joka sotki..

Ihannetilannehan ois tämä:
Poika ei omasssa huoneessa kauheasti muuta tee kuin nukkuu, joten sotkukin rajoittuu pienemmälle alueelle.

Kiva ois tämä näkymä koko ajan:
Keittiö on mun heikko kohta.. inhoan laittaa tiskejä koneeseen ja sieltä pois..  mut oonhan mä sentään leiponut munkkeja!.. ;)

Piti oikein etsimällä etsiä koneelta kuvaa keittiöstä siistinä.. jotain kertoo ehkä siitä rempan tarpeesta vissiin. Tässä kuitenkin erittäin riisuttu versio viime vuoden helmikuulta.. pikkusen on siitäkin ilme muuttunut.
Kodarin tasot täyttyy kans säännöllisesti epämääräisestä roinasta.. tässä kohtaa luulen ettei olla ainoita joille käy niin! Se vähän lohduttaa..

Ja ainahan voi palata tähän kuvaan! :


Mitäs muuta? Viikko puolessa ja vettä näyttää satavan koko päivän.. ihan kiva ajatellen että poika täyttää tänään 11v ja on kutsunut 6 kaveria, jotka nyt sit vissiin on sisällä koko juhlien ajan... Mut hei, 13 työpäivää ennen lomaa! Kerran sille!

5 kommenttia:

 1. Toi en jaksa on niin tuttua meilläkin. Toivotaan, että ne sitten joskus omassa kodissaan jaksaa siivota :)
  Mukavia synttärijuhlia ja onnea pojalle ☆☆

  VastaaPoista
 2. Hah, ihanaa realismia! :D Meillä lapset asuttaa yläkertaa ja se pysyy siistinä aina sen viisi minuuttia sen jälkeen, kun äitille on iskenyt siivousvimma :D JA tää alakertakin on ollut viime aikoina aika kaoottinen.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että muillakin! Nyt sä kyllä kaadoit mun ajatuksen teidän kodista, joka aina niin siisti ja tavarat tarkalleen omilla paikoillaan ;) Kun tulin teiltä kotiin blogitapaamisesta, niin miehelle tuskailin kuinka meillä on tavarat taas levällään ja oli ihanaa käydä kodissa joka oli niin siisti. Olisipa meilläkin! Mies kyllä yritti pudottaa mua maanpinalle "Oli kai siellä siistiä, kun ollut tiedossa että tulee porukkaa jotka joka nurkan katsoo ja vielä kuvia ottavat" :D

  VastaaPoista
 4. Kyllähän tuota itekkin aina tuskailee, kun tulee tapaamisista.. kun on niin nättiä ja siistiä! Ja kyllä mulla oli tehobuusti päällä ennen teidän tuloa, että olis kerrankin kaikki tiptop! Kun on ne kameratkin mukana.. Kyllä se taitaa olla ikuisuusprojekti se kodin siistinä pitäminen.. ainakin koko aikaa! :)

  VastaaPoista
 5. se on sitä elämää :) Minäkin olen silloin tällöin vilautellut todellisuutta blogissa.

  VastaaPoista