torstai 3. maaliskuuta 2016

Keittiön kevätpäivitys

Ihana auringonpaiste on hellinyt nyt monena päivänä ja  keittiöön on tulvinut ihanaa kevätfiilistä! (jätetään tässä kohtaa nyt kokonaan pois ikkunoitten pesuntarve.. ). Piti alkaa viritellä sinnekin vähän iloisempaa ilmettä :).

Ihan pikkujutuilla tuli pirteyttä lisää:Tytölle tilasin tällaisia ihania perhosia, joita meillä on jo ennestään eri värisinä. Kokeiltiin niitä tuohon jääkaapin oveen ja ne kyllä oli niin pirteitä siinä, että mun täytyy tilata itselle omat :).
Vähän isompaa kuvakulmaa kyökistä. Pöydällä uusi kerniliina, jonka ostin Oulun reissulla. Pinkkiä yllättäen.. Pyökkiä täältä keittiöstä löytyy.. toisaalta sopii noihin kaappeihin, kun niissäkin sitä on. Jos voisin valita, niin laittaisin tänne mustan tai valkoisen pöydän ja tuolit. Musta pirttikalusto olis aika jees! :).

Pöydän yläpuolella oleva oksa on sama jonka joulua ennen laitoin. Viime viikolla otin siitä viimeiset "joulu"koristeet pois ja samalla alkoi koko oksa tympiä. Otin sen pois ja kokeilin erilaisia lyhtyjä ja amppeleita, mutta toin sitten lopulta saman oksan takaisin maalauksen ja karsimisoperaation jälkeen. Meni vähän liian pieneksi, mutta joutaa olla niin kauan kun löydän paremman.Koristeeksi tein muutamia puuhelmiriipuksia, joista tuli aika kivoja! Sopivat kevääseen ja tuovat jotain juttua oksaan.
       
 

Olen kyllä niin innoissani tuosta kevään tulosta! Pihasuunnitelmaakin olen jo tehnyt :).  Varastoa ja terassiakin tekis mieli siivota, mutta täytyy odotella lumien sulamista että saa tavarat sieltä ensin pois..

Iski taas hävitysfiilis kun ollaan nyt urakalla siellä äitini uudella asunnolla pähkäilty mihin kaikki mahtuisi ja on pitänyt tehdä julmaa inventaariota. Osan tavaroista olen kiikuttanut kotiinkin ja sehän ei varsinaisesti auta mun projektia täällä päässä.. Milloinkahan sitä oppisi??

3 kommenttia:

 1. Täälläkin jo kevättä odotellaan kovasti. Ihania nuo perhoset ♡

  VastaaPoista
 2. Ihania "pörhösiä",tosiaan tuovat kummasti kevättä vaikka eivät isoja olekaan.Minullakin on vimma laittaa jotain keväisempää sisustukseen.Tämä ja eilinen päivä meni siivotessa,mutta ehkäpä ensi viikon hiihtolomalla keksin jotain piristystä.Ainakin paksut verhot joutaisi jo vaihtoon...

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!
  Kevättä kovin ootellaan!

  VastaaPoista