tiistai 10. tammikuuta 2017

Inspiraatiokortit

Koska tämä vuosi on mulle terveyden, hyvän mielen ja positiivisuuden vuosi, sopii aiheeseen täydellisesti nämä inspiraatiokortit. Huomasin nettiä selatessa tällaiset ja päätin niitä itsekin testata. Oletko kuullut näistä?


 Lainaus Adlibriksen sivuilta, mistä nämä itselle tilasin:

"Kun inspiraatio iskee, alkaa tapahtua. Syntyy tavoitteita, suunnitelmia ja toimintaa. Inspiraation syntymistä ei voi pakottaa, mutta sen syntymistä voi omalla toiminnalla edistää.Inspiraatiokortit ovat työkalu arjen elävöittämiseen niin töissä kuin kotonakin. Kortit on suunniteltu tuomaan inspiraatiota arkisiin pulmiin ja valintatilanteisiin. Niiden avulla sekä pienet että vähän suuremmatkin jumit avautuvat helposti ja hauskalla tavalla. Kukin kortti tarjoaa yksinkertaisen ehdotuksen toiminnaksi ja rohkaisee kokeilemaan uusia näkökulmia.Inspiraatiokortit sisältävät tunnelmallisen kuvan ja ajatuksia herättävän lauseen. Kuvat ovat valokuvaaja Krista Keltasen. Korteissa on hyödynnetty uusinta inspiraatiotutkimusta sekä positiivisen psykologiaan ja luovuuteen liittyvää tutkimustietoa, jota Maaretta Tukiainen käsittelee myös Hyvän mielen taidot -kirjassa ja Hyvän mielen korteissa.Inspiraatio on hyödyllinen arjen kumppani, jonka kanssa voi tehdä yhteistyötä päivittäin. Älä siis jää odottamaan, että inspiraatio iskee, vaan nosta kortti ja ryhdy toimeen!"


Hauskoja tilanteita on näiden kanssa jo tullut ja voin todeta että kyllähän nämä toimivat! :)
Laittavat ajattelemaan erilaisella, yllättävällä tavalla. Ja tuovat hyvää mieltä.


Tänään meidän nuorimmainen täyttää 9 vuotta, luvassa siis talon täydeltä tyttöjä :) Pitää alkaa valmistautumaan. Juhlat ei ole mun juttu leipomusten osalta, mut täytyyhän sitä jotain yrittää tehdä. Testiin pääsee ties kuinka mones kinkkupiirakka, omaa suosikkia ei tunnu löytyvän.. Tähän versioon tulee paketti koskenlaskija-juustoa, joten odotukset ovat korkealla :)

Kivaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä piirakan leivontaan ja onnea päivänsankarille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Piirakasta ei tullut niin hyvä kuin oletin, täytyy jatkaa täydellisen kinkkupiirakan etsintää ;)

   Poista
 2. Hyviä ohjeita, kun vain tulis noita noudatettua, mä oon vähän kankea vaihtamaan erilaisiin tai eritavalla tehtyihin juttuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä itse kukin aina herkästi tekee samalla totutulla tavalla. Kortit haastaa tekemään toisin. Kiva välillä kokeilla jotain muuta :)

   Poista
 3. Ihanat kortit! Vois kans miettiä tilaamista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Kauniita kuvia ja ajatuksia herättäviä lauseita.

   Poista