keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Voiko keräillä vahingossa?

Huomasin yks päivä, että mullahan alkaa olemaan näitä Kastehelmi-kippoja jo useampi.. Alkujaan mulla oli vaan kaksi kirkasta ja kaksi harmaata, mutta näköjään nämä jotenkin tarttuu väkisin mun matkaan.. Alkuvuodesta hommasin tuon sinisen ja viimeisimpänä tuon ihanan vihreän. Pitäiskö näitä nyt alkaa keräileen, kun on niin hyvä alku jo?

Ihan selvästi joku keltainen tai pinkki sopisi täydellisesti joukkoon!

Tältä näytti siis muutama viikko sitten, kun valmistelin tätä postausta..


Ja nyt näyttää tältä:


Uutena tulokkaana tuo ihana sininen tuolla keskellä. Oli tarjouksessa, enhän mä muuten..

Keltainen vielä tosiaan houkuttaa, hintaa sillä oli tuplasti näihin muihin verrattuna, joten ehkä toivon lahjaksi. Vink vink!


Tänään onkin hulinapäivä.. Iltapäivällä mulle tulee yks vanha ihanuus mummolasta ja tilalle lähtee tytön sänky. Samalla tehdään myös sohvakauppaa kolmansien henkilöiden kans ja sit lähetään vielä äidin kans katselemaan uutta tilalle. Varsin sisustuspainotteista siis :). Ja täytyyhän mun varmaan iltasella alottaa tekeen sitä "uutta" sänkyäkin tytölle, jottei tarvi pelkällä patjalla nukkua montaa yötä.. Mistähän sais taas muutamia lisätunteja mun päiviin?? Onko kellään antaa?? ;)

4 kommenttia:

 1. Ymmärrän täysin tän vahingossa keräilyn. Mulle on vaivihkaa kerääntynyt kivituikkuja 9 kappaletta :)

  VastaaPoista
 2. Sama juttu käynyt! Ja juuri noiden Kastehelmi-tuikkukippojen kanssa. Hämmentävän samannäköisen kuvankin olen niistä napannut meillä :D ->http://www.lily.fi/sites/lily/files/styles/wide/public/user/24197/2015/09/p9230009.jpg

  VastaaPoista
 3. Minulle on käynyt monen tuotteen kanssa noin.
  Olen keräillyt kaikenlaista "vahingossa".
  Mutta näyttäähän ne paremmalta, kun niitä on monta...
  Nuo Kastehelmi tuikut on kauniita!
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Hih, olipa tosiaan samanlainen kuva :). Tuo violettikin on kyllä aika ihana.. Mutta nyt täytyy malttaa, sen verran ahdistaa taas tämä tavaramäärä mikä kotoa löytyy.. Kirpparikasa sen kun kasvaa, mitä enemmän tässä pyörii ympyrää koluten kaappeja..

  VastaaPoista