maanantai 7. maaliskuuta 2016

Tyynylöytö

No ette kyllä arvaa mistä ;)

Jyskistä on tullut kyllä mun lempikauppa sisustusjutuissa. On vähän niin kuin Suomen ikea.. Tosi paljon parantunut nyt muutaman viime vuoden aikana koko valikoima. Etenkin nuo pienesineet ja tekstiilit saa multa kyllä pisteitä. Huonekaluista en osaa sanoa, kun ei ole ollut tarvetta pitkään aikaan millekään isommalle. Edullistakin on, kun tarjouksia on melkein koko ajan jostain.

(Mun pitää kohta mennä kinuamaan alennusta, kun hehkutan täällä niin paljon..)

Taas löytyi kiva juttu, nimittäin tämä mustavalkoinen tyynynpäällinen. Olkkarin väripaletti on vielä hakusessa, kun en niitä uusia verhoja ole saanut hommattua. Mustavalkoinen ainakin sopii mihin väriin vaan. Kuoseja oli muitakin, mut mun mielestä tämä oli kivoin. Sopii tuon harmaan tyynyn kanssa hyvin yhteen!

Koko viikonlopun odottelin siivousinnostusta.. Laitoin ison jätesäkin perjantaina kodarin pöydälle odottelemaan ja sunnuntaina se ammotti vielä tyhjyyttään.. Listasin paperille kaikki kaapit, jotka oli tarkoitus käydä läpi raivausmielessä ja sehän auttoi heti! Yhdeksän aikaan oli säkki täynnä ja päällä lievä tornadovimma, et mitähän vielä tänne laittasin.. Tänään onkin sitten taas laiskottanut.. Tehokasta, mutta lyhytaikaista intoa.. Pakko aina kerralla saada kaikki kuntoon kun lopahtaa se into niin äkkiä..

Seuraava kohde onkin sitten pakosta tytön huone.. Lupasin äidilleni tytön sängyn, koska hänelle ei uuteen asuntoon isompaa sänkyä mahdu. Sänky muutenkin oli poistouhan alla, niin nyt se pääsee vähän etuajassa vaihtoon. Tavallinen runkopatjasänky oli suunnitelmissa tytölle laittaa, mutta mielessä on muhinut nyt yks kiva idea, jonka tyttökin hyväksyi. Suunnitelmissa varsinainen diy-projekti, josta enemmän sitten kun pääsen sitä tekemään ;).

Hauskaa viikkoa!3 kommenttia:

 1. Onpas kiva! Tuollaista en ole huomannutkaan.

  VastaaPoista
 2. Mä oon kattonut tuota samaa tyynyä. Aina sieltä Jysk:stä tulee jotain kotiutettua :)
  Kivaa alkuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. No empä minäkään sieltä usein tyhjin käsin lähde :)
  Se on vähän sellainen löytöretki joka kerta kun menee, varsinkin jos ei hae mitään tiettyä juttua. Eteen voi tulla mitä vaan mielenkiintosta :)

  VastaaPoista